Apeleaza la o agentie de amanet auto cand ai nevoie urgent de bani

296
Publicitate

Un imprumut auto este o modalitate reala de a obtine bani rapid atunci cand ai nevoie. Astfel de tranzactii te fac sa uiti pe ceva timp de masina proprie dar in schimb te ajuta sa iti rezolvi problemele financiare urgente.

Ce este un imprumut garantat cu o masina

Publicitate

Un imprumut garantat de o masina este o tranzactie prin care casa de amanet auto acorda cetateanului un imprumut in numerar in favoarea masinii. La emiterea de fonduri, agentia de amanet masini preia autovehiculul pana cand imprumutatul achita datoria plus comisionul calculat.

Pentru a obtine bani pentru masina, proprietarul masinii aduce masina pentru evaluare. Daca costul si conditiile de imprumut ii convin, soferul semneaza un contract si primeste imediat fonduri.

Avantajele unui imprumut garantat de o masina:

  1. Imprumutatnul nu are nevoie de ale garantii decat masina, aceasta servind drept unicul garant pentru plata datoriei
  2. Agentia de amanet auto nu se uita la istoricul de credit si nu necesita o declaratie de venit
  3. Masina va fi pastrata in siguranta intr-o parcare video monitoriata si strict securizata
  4. Solicitantul va primi banii rapid, in maxim 30 de minute
  5. Probabilitate mare de aprobare a cererii. Se dau bani pe securitatea unei masini, respectiv, organizatia suporta mai putine riscuri.

Apeleaza la o agentie de amanet auto cand ai nevoie urgent de bani 1

Astfel, in timp ce vehiculul este amanetat si sta in parcare, casa de amanetauto.com nu va putea vinde sau folosi masina: conditiile contractuale interzic astfel de actiuni. Daca banii nu pot fi rambursati din careva motive, doar in acest caz compania scoate masina la licitatie si compenseaza pierderile.

Acum, daca planuiesti achizitii mari sau ai niste cheltuieli pentru reparatii, un tratament medical neasteptat si urgent, constructii, achizitionare de echipamente noi sau vrei sa pleci neplanificat intr-o vacanta, iar banii nu sunt suficienti, intodeauna ai o sansa! Poti obtine un imprumut frumos aducand masina proprie la o agentie de amanet auto, iar acestia iti vor oferi imprumutul rapid si sigur. Atunci cand revii cu banii si intorci imrpumutul si comisionul, masina iti va fi returnata exact in starea in care ai lasat-o. Simplu si comod pentru oricine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.