Perna gonflabila profesională Bag Jump

251
Publicitate

Perna gonflabila profesională Bag Jump foloseşte un material de calitate superioară și este concepută pentru a amortiza mai bine decât vinilinul standard de gimnastică. Perna gonflabila profesională Bag Jump poate fi folosită chiar şi de cascadori, deoarece aceasta este mai durabilă decât cea de gimnastică. Aceasta trambulină uriaşă are o latură de aterizare moale și o latură fermă pentru a oferi opțiuni de aterizare utilizatorului. Vinilul și plasă sunt confecționate dintr-un material rezistent la foc, de înaltă calitate, care va rezista la uzură mult mai bine decât trambulinele şi pernele gonflabile standard. Cusăturile și mânerele au fost replicate astfel încât să prezinte rezistență şi să fie confortabile. Bag Jump este un produs gonflabil rezistent din material PVC, creat pentru un plus de siguranță atunci când se practica sport pe trambuline. Este folosit pe scară largă ca zonă de contact.

Publicitate

Bag Jump – Avantaje

Perna gonflabila profesională Bag Jump prezintă un nivel ridicat de siguranță şi poate fi utilizată atât de adulți, cât și de copii. Aceasta prezintă comoditate și ușurință de instalare, nu necesită rame și suporturi suplimentare pentru instalare,  își menține estetica în utilizare. Pe suprafaţa trambulinei este instalată o suprafaţă detașabila, care poate fi curățat cu ușurință. Perna gonflabila profesională Bag Jump are capacitatea de a fi folosită chiar şi de copiii sau persoanele cu un nivel scăzut de pregătire. Are o durată de viață lungă – mai mult de 10 ani cu funcționare corectă şi poate fi folosită ca o trambulină pentru sportivi. Perna gonflabilă Bag Jump  este formată dintr-o cameră inferioară, care este sub presiune constantă datorită funcționării ventilatorului. Partea inferioară a pernei  oferă siguranță maximă la sărituri și aterizare. Este formată dintr-un număr mare de stâlpi gonflabili interconectați. Coloanele gonflabile absorb perfect șocul, făcând aterizarea moale și confortabilă. Partea superioară a  pernei are o acoperire de protecție durabilă, care creează aspectul unei perne, putând servi drept câmp de publicitate în cazul în care doreşti să faci publicitate unui produs.

Bag Jump – Caracteristici

Nu exista o senzaţie mai plăcută decât să sari pe trambulină Bag Jump, umplută cu spumă, existând multe atracţii impresionante pe care să le combini cu aceasta. Pentru a rezista la săriturile frecvente și pentru a oferi cel mai îndelungat timp de utilizare a produsului, materialul a fost dezvoltat personalizat pentru fiecare parte a pernei gonflabile. Niciun alt material standard de pe piață nu se poate compara cu durabilitatea și elasticitatea materialului pentru perna gonflabilă Bag Jump. Toate piesele trambulinei profesionale Bag Jump sunt complet înlocuibile sau puternic consolidate, pentru a garanta siguranţă în utilizare și pentru a preveni întreținerea sau reparațiile costisitoare. Datorită tehnologiei brevetate a producătorului, stâlpii gonflabili ai pernei  gonflabile pot fi complet înlocuibili în caz de deteriorare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.