La Electric Concept ai proiectoare LED de calitate inalta

121

Daca ar fi sa caracterizam aceste produse am spune ca sursele de lumina foarte puternica, in general de culoare alba, intensa si care permite asigurarea campului vizual in lipsa luminii naturale pe spatii foarte mari se numesc proiectoare led.

In general, utilizarea de proiectoare led este foarte raspandita pe intreg globul pamantesc in special in locurile care necesita iluminarea unor zone mai extinse pentru a asigura campurile vizuale ale trecatorilor. De asemenea, mai sunt folosite in scop artizanal in ideea evidentierii unor zone, sculpturi, sau picturi.

Unde utilizam proiectoare LED? Top intrebuintari

Pot fi folosite proiectoare led in bazele sportive: Conteaza cat de bine gandit este sistemul de iluminat implementat, de acest lucru depinzand confortul si eficienta sportivilor, precum si securitatea comuna a tuturor participantilor la concurs. In acelasi timp, astfel de proiectoare led corect alese, poat afecta pozitiv rezultatul final al meciului.

Proiectoare cu led pentru domeniul stradal si arhitectural: Utilizarea tehnologiei cu LED-uri se face si in sistemul de iluminat stradal, in piete, parcuri si zone de agrement, drumuri si treceri de pietoni, nu numai pentru utilizarea eficienta a energiei, dar, de asemenea, si pentru ca imbunatateste calitatea luminarii infrastructurii urbane.

De asemenea, se mai pot utiliza pentru teatre, studiouri de film, sali de concerte, cluburi.

Lumina intensa, costuri reduse

Este binecunoscut faptul ca multumita tehnologiei sub care se aliniaza, aceste proiectoare led au performante foarte ridicate atunci cand vorbim despre toate elementele ce caracterizeaza o sursa de iluminar. In vederea consumatorului, principala caracteristica se refera la consum.

Desi in privinta intensitatii de iluminare acestea ofera variante mai puternice, consumul scade comparativ cu generatii mai vechi din aceeasi categorie de produse. Astfel, consumul pentru un astfel de proiector care fac lumina a carei intensitate este egala cu 850 de lumeni va fi in jur de 9,5 Watti in timp ce pentru o astfel de forma de iluminat din generatiile mai vechi necesita aproximativ 15 Watti pentru a rezulta aceeasi intensitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.