Peruci din par natural vs sintetic

575
Publicitate

Pentru multe femei, obținerea părului uman sau mai exact obtinerea unei peruci de par natural este într-adevăr o investiție. Cu toate acestea, poate fi destul de deprimant atunci când vă chetuiti cu entuziasm atât de mulți bani pe unele legături de păr doar pentru ca acesta să înceapă să încurce după câteva zile.

Doar dacă privim părul îndeaproape și simțim textura, se poate spune câteodată dacă este adevărat sau fals. Unele persoane care poarta peruci din par fals vor arăta totuși și se vor simți reale. Deci, cum spuneți dacă brazilian / peruvian, etc., este autentic sau nu?

Publicitate

Testul de ardere: pur și simplu tăiați un fir de păr și puneți-l pe o flacără arzătoare. Dacă se topește încet într-o minge în loc sa arda, miroase ca de cauciuc și produce fum negru, nu este păr uman. Părul uman se va aprinde imediat, se arde aproape instantaneu, se învârte într-o minge mică și miroase ca părul ars. Parul uman arde spre deosebire de topirile sintetice.

Albirea: Când înălbim părul uman, acesta se deschide foarte rapid, în funcție de grad. Dacă este fals, cel mai probabil va arde.

Recomandări: Există oameni de afaceri fără scrupule care amestecă părul uman și sintetic, astfel încât trebuie să fiți dornici când cumpărați. Comentariile bune de la persoanele în care aveți încredere va vor ajuta de asemenea in obținerea părului potrivit.

Textura: Parul uman tinde să fie mai moale, mai strălucitor și mai durabil decât părul sintetic. Simtiti textura parului. Prin urmare, părul ar trebui să fie neted dacă îl frecați în jos, dar rezistă și se simte diferit dacă îl frecați în sus. Părul sintetic este neted în orice fel îl frecați.

Culoare: Dacă părul are schimbări subtile de culoare și evidențiate, este cel mai probabil natural. Părul real dobândește culoare prin expunerea la lumina naturală, ceea ce este destul de dificil de realizat prin mijloace artificiale. Dacă un vânzător vă întreabă ce culoare de păr doriți, atunci acesta este un semn că nu este real. Părul uman vine în culoarea naturală, care este fie negru sau maro. Puteți să-l vopsiți mai târziu dacă doriți o altă culoare.

Peruci din par natural vs sintetic 1

Pret: Costul părului poate fi, de asemenea, un semnalment de seamă. Dacă este nerealist de ieftin, chiar dacă o numesc o ofertă specială, fiți atenți. Dacă este real, vânzătorul va încerca să obțină cel mai bun preț pentru acesta. Acest lucru, totuși, nu înseamnă că vă duceți la un păr exagerat de scump. Faceți cumpărături și obțineți costul mediu.

Gradul de incalcire: Parul uman adevărat se va încurca, dar doar puțin. Cu cât este mai lung părul, cu atât este mai probabil să se încurce mai ales la partea din spate a gâtului, dar acest lucru nu trebuie să vă deranjeze mult. Dacă incurcarea este excesivă, fiți atenți.

Caderea: Acest lucru se poate întâmpla și cu părul uman, dar dacă este excesiv, nu este autentic. Caderea ar trebui să fie doar câteva fire prin pieptanare. Etanșarea bătăturilor de țesătură va asigura că părul rămâne aprins. Împingeți țesele cu un pieptene larg de dinți de la vârfuri la rădăcini pentru a reduce caderea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.