Plasa sudata | cele mai calitative produse de la Mesteru Manole

378
Publicitate

Daca aveti nevoie sa utilizati plasa sudata zincata, mai jos gasiti foarte multe informatii pe care trebuie sa le stiti si care o sa va ajute!

Publicitate

Diamentrul minim acceptat al acesuti material depinde foarte multe de tipul de otel folosit pentru fabricarea barelor ce il alcatuiesc. In general, din cauza unor aspecte ce tin de riscul de deformare in utilizare, dar si din cauza pericolului ridicat de ruginire, nu trebuie sa utilizati plasa zincata cu un diametru mai mic de 5 mm.

Cum se utilizeaza plasa zincata pentru armarea suprafetelor?

Armarea suprafetelor utilizant plasa zincata se poate face si este recomandata in special pentru elementele de suprafata, chiar daca sunt plane sau curbe. Cateva exemple de suprafete ar fi urmatoarele: placile planseelor, peretii unei case, zidurile de sprijin etc.

Cel mai des intalnit exemplu in care plasa sudata zincata este utilizata este armarea in cazul peretilor unei case vechi ce are o zidarie din caramida si care trebuie reconsolidata. Armarea este sigura metoda prin care puteti aduce rezistenta sporita acelor pereti la valorile recomandate de normele de actualitate din constructii.

Cum se transporta in mod corect plasa sudata?

Legat de transport plasei sudate, Mesteru Manole ne spune ca pe parcursul, plasa sudata nu trebuie sufere deformari si degradari de la depozit si pana in santier. Astfel, pentru a preveni aceste lucruri, trebuie sa asezati cu grija plasa sudata in masina cu care aceasta va fi transportata, urmand ca apoi sa fie descarcata cu aceeasi grija. De asemenea, este indicat ca aceasta sa fie transportata in pozitie verticala si nu orizontala pentru a preveni indoiturile.

Plasa sudata nu trebuie depozitata pe pamant

Plasa sudata trebuie sa fie depozitata cat mai aproape de locul in care aceasta va fi utilizata, pentru a reduce cat mai mult posibil numarul de manipulari, astfel eliminandu-se riscul de deformare al acesteia.

Foarte important de retinut este faptul ca plasa pe care o gasiti pe mesterumanole.ro nu trebuie sa fie depozitata direct pe pamant pentru ca va rugini. Mai mult decat atat, pentru a evita murdarirea si coordarea acestui material, nu trebuie, de asemenea, sa il asezati direct pe pamant. Plasa sudata trebuie sa fie depozitata pe paleti din lemn sau pe o suprafata betonata.

Atunci cand este depozitata aceasta trebuie sa fie asezata de fiecare data pe orizontala, asezarea sa pe verticala trebuie efectuata doar atunci cand aceasta este unica posibilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.