Plățile digitale în industria retail

363
Publicitate

 

Redare audio

Publicitate
Indiferent dacă ai un business la început de drum sau cu experiență pe piață, de dimensiuni mici sau mari, un mPOS este ce ai nevoie pentru a-ți mulțumi clienții. Dacă business-ul tău acceptă plăți digitale, oferă automat posibilitatea clienților de a cumpăra și a achita cu ușurință, depășind limitele impuse de folosirea banilor cash. 

Acceptarea plăților digitale este mai mult decât necesară în această perioadă, când tehnologia este tot mai folosită în majoritatea activităților cotidiene. 

Observăm, spre exemplu, atașamentul tot mai puternic pe care oamenii îl dezvoltă față de telefoanele mobile. Pe lângă scopul lor principal de a facilita comunicarea, telefoanele sunt deseori mijlocul prin care noii clienți ajung la magazinul tău. Mai mult, tehnologia ne-a adus în punctul în care cu ajutorul telefoanelor, se pot efectua și plăți contactless. 

Afacerea ta e pregătită pentru schimbare?

Un POS mobil este cea mai nouă tendință în ceea ce privește plățile contactless. Am identificat câteva puncte esențiale pentru care plățile digitale sunt benefice într-o afacere din industria de retail:

  1. Banii cash sunt depășiți – dacă nu există opțiunea de a încasa plăți digitale, business-ul tău poate înregistra pierderi. Clienții fie nu dispun de suficient cash, fie nu sunt dispuși să parcurgă un drum până la bancomat. Dotarea cu un mPOS asigură retailer-ului încasările, iar clientului flexibilitatea de a cumpăra oricât dorește, fără să fie limitat de suma fixă de bani cash pe care o are în portofel. 
  2. Reducerea erorilor umane – erorile provocate de manevrarea banilor cash sunt inevitabile, indiferent că vorbim de sume mici sau mari. Când încasezi digital, suma este precisă și nu pot interveni astfel de probleme.
  3. Transparența încasărilor – monitorizarea încasărilor, cu exactitate, elimină suspiciunile de fraude și oferă o imagina clară a profitului afacerii tale.
  4. Excluderea costurilor de manipulare a cash-ului – transportul și protecția banilor cash ajung să fie cu mult mai costisitoare decât comisionul unui mPOS.
  5. Protecția veniturilor – depozitarea sumelor mari de bani cash atrage diverse riscuri. În schimb, depozitarea lor într-un portofel digital este securizată și bine protejată.  

Asociația Română a Băncilor a publicat faptul că volumul total plăților cu cardul a crescut cu 60% din iunie 2019 și până în iunie 2021. Conform acestor date, preconizăm ca plata cu cardul se va transforma dintr-un trend, într-un obicei de zi cu zi.

MonePOS – partenerul ideal pentru plăți digitale

MonePOS by AROBS te ajută să încasezi plata cu cardul contactless de la clienții tăi, indiferent de suma sau locul în care se află aceștia. Dispozitivul mPOS are dimensiuni reduse, este portabil și încasează plata rapid, în doar 10 secunde. MonePOS te duce cu un pas înaintea trendului prin funcționalitatea paperless de a emite bonul în format digital, prin scanarea codul QR apărut pe ecran. Iar banii încasați pot fi accesați după 24h. From there https://clanchronicles.com/why-is-the-lump-sum-less-than-the-jackpot/ you will be able to log into your account and play any of the total games that they have to offer without downloading anything.  

Fă-ți business-ul să crească cu MonePOS! 

https://monepos.ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.