+Plus Mobilier, cele mai trainice modele de dulap metalic disponibile in Romania

176

+Plus Mobilier, cele mai trainice modele de dulap metalic disponibile in Romania 4

Daca vrei sa achizitionezi pentru prima oara un dulap metalic, ai putea fi „coplesit” de oferta extrem de bogata disponibila in Romania, atat in ceea ce priveste producatorii, cat si utilizarile, dimensiunile si formele acestor obiecte de mobilier de birou si nu numai.

Pentru ca vrem sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie din toate punctele de vedere, atat financiar, cat si functional, iti oferim un sfat pretios. Inainte de a consulta oferta, trebuie sa alegi un furnizor profesionist, care importa in tara noastra cele mai cunoscute branduri straine din domeniu.

Este vorba despre OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou nr. 1 din tara noastra. Acesta iti pune la dispozitie nu mai putin de 150 de modele de dulap metalic de toate marimile si pentru toate utilizarile.

Astfel, in oferta sa gasesti dulapuri pentru scule si unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene si harti, dar si ignifuge sau cu usi glisante. Acestea au dimensiuni intre 500x450x1.000 de milimetri (0,22 metri cubi) si 1.800x450x2.000 de milimetri (1,66 metri cubi).

In ceea ce priveste numarul de usi, acesta variaza intre 1 si 30 per dulap metalic, iar politele pot fi de la 1 la 12 sau in diverse combinatii, precum 1+seif, 1+sertar, 3+3 sertare sau 3+4 sertare. Greutatea suportata per polita oscileaza intre 30 si 130 de kilograme, iar culoarea usilor ajunge de la gri (standard) la alb, albastru, galben, negru, portocaliu, rosu, verde, antracit si metalizat.

Legat de pret, acesta porneste de la 500 de lei si ajunge pana la 7.500 de lei, in cazul modelelor ignifuge, extrem de spatioase si cu dotari de siguranta fara pereche.

Insa de departe cele mai impresionante modele de dulap metalic de la OfficeClass sunt cele provenite de la producatorul +Plus Mobilier. Vorbim despre 9 dulapuri, toate aflate la reducere, dintre care 4 sunt catalogate „The Best!” de catre magazinul online, iar alte 3 vin insotite de cadouri extrem de utile, despre care poti afla mai multe pe site.

In continuare, vom vorbi, insa, despre cel mai impresionant model pe care il poti cumpara de la +Plus. Iata care sunt caracteristicile sale:

Dulap metalic +Plus cu 4 rafturi si usi culisante – 1.443,16 lei (o reducere de 524,79 de lei fata de pretul obisnuit)

Culoare: gri / Numar de usi: 2 / Numar de polite: 4 / Dimensiuni: 1.200x450x1.900 de milimetri / Greutate per polita: 35 de kilograme

Acest dulap metalic este fabricat din tabla calitatea I, este prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime si o incuietoare cu 2 chei. Modelul are o greutate de 60 de kilograme, este acoperit de o garantie de 3 ani si iti va fi livrat in stare complet asamblata. In plus, acesta beneficiaza de numeroase certificari, printre care ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management si OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management.

„Este incapator, usor de folosit si solid”, sustine Viorica S., care a achizitionat acest model de dulap de la OfficeClass. „A fost livrat montat, merita!”, confirma Aureliu F., in timp ce Georgian R. conchide: „Sunt multumit!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.