Leasing auto – Caracteristici si beneficii la Elite Cars Leasing

240

Conform contractului de leasing, societatea locatoare cumpara autoturismul si o inchiriaza catre un SRL, intreprinzator individual sau persoana fizica, adica catre locatar. Incheind un contract de leasing auto la firma Elite Cars Leasing, clientul are ocazia sa foloseasca masina fara nicio restrictie. Mai mult, el este obligat sa efectueze plati lunare in baza unui contract de leasing. Numai dupa ce toate contributiile din contract au fost platite in timp util, locatarul va putea cumpara masina la valoarea reziduala pentru companie  sau ca persoana privata.

Adesea, leasingul devine unica oportunitate reala de a gasi finantare pentru achizitionarea de vehicule. Achizitionarea unei masini noi este destul de costisitoare, chiar si pentru persoane juridice. Imprumuturile bancare pot fi considerate o alternativa, insa pentru antreprenorii privati si firmele mici, este destul de dificil. Solicitarea incheierii unui contract de leasing auto de la Elite Cars Leasing  este evaluata individual in fiecare caz, deoarece leasingul auto are avantajele sale.

Avantaje leasing auto la Elite Cars Leasing

Inchirierea unei masini este o solutie excelenta pentru reprezentantii de afaceri. Aceasta categorie de clienti este cea care primeste avantajul maxim din leasingul auto. Iata care sunt principalele avantaje ale achizitionarii unui leasing auto pentru afaceri:

  • Nu este nevoie de garantie suplimentara. Imprumuturile pentru afaceri sunt disponibile numai cu garantii si este posibil ca antreprenorul sau compania sa nu aiba pur si simplu proprietatea adecvata. In cadrul programelor de leasing, subiectul leasingului va fi garantia.
  • Economisirea impozitelor. Toate platile de leasing pot fi incluse in cheltuieli, ceea ce duce la reducerea impozitului pe venit. TVA-ul platibil este de asemenea rambursabil.
  • Mentinerea atractivitatii investitiilor. Leasingul auto se refera la relatiile de leasing, ceea ce inseamna ca valoarea creditelor din bilant nu va creste. Acest lucru face mai usoara obtinerea de imprumuturi in viitor pentru alte scopuri, de exemplu, reinnoirea capitalului de lucru.
  • Usor de obtinut. Reprezentantilor firmelor mici si mijlocii le este destul de dificil sa obtina aprobarea unui imprumut. Companiile de leasing iau o decizie pozitiva asupra tranzactiilor cu mult mai multa vointa, deoarece pana la sfarsitul contractului, obiectul leasingului este proprietatea lor.
  • Cresterea sau modernizarea rapida a flotei, fara costuri majore. Plata initiala pentru programele de leasing auto este de la 0 – 20%, ceea ce permite sa nu se retraga sume mari din capitalul de lucru.
  • Conditii speciale la cumparare. Multe companii de leasing lucreaza indeaproape cu dealerii si producatorii de masini, astfel incat, pentru clienti sunt disponibile reduceri suplimentare si preturi speciale pentru unele modele de masini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.