Geamuri din lemn stratificat cu sticla termopan: 3 motive pentru a le alege

415

In Romania, in anii 90 a inceput cunoasterea si intelegerea geamurilor termopan si avantajele lor.

Ce este geamul termopan ?

Geamul termopan este practic sandwichul de sticla format din cele doua foi de sticla unite intre ele cu o bagheta.Geamuri din lemn stratificat cu sticla termopan: 3 motive pentru a le alege 1 Bagheta poate fi din aluminiu sau plastic, initeriorul caruia este inserat un gaz inert pentru cresterea izolatiei termice. De asemenea pentru a creste eficienta geamului termopan, pe prima dintre cele doua sticle, este asezata o pelicula din argint. Argintul industrial este pulverizat printr-o procedura speciala.

Asadar, geamul termopan este pachetul termoizolant din sticla care se va insera in rama ferestrei. Rama  poate fi realizata din cele trei materiale cunoscute: Rama din aluminiu, rama din pvc, sau rama din lemn.

Aceste rame vor determina denumirea finala a ferestrei. Astfel sunt ferestre din aluminiu cu geam termopan, ferestre din pvc cu geam termopan, sau ferestre din lemn stratificat cu geam termopan.

Care sunt avantajele geamului din lemn stratificat cu sticla termopan?

Primul mare avantaj al geamurilor din lemn cu sticla termopan este designul natural. Aspectul este original fara a fi nevoie sa copieze o textura. Casele echipate cu ferestre naturale , au un design natural elegant.

Un alt avantaj al geamului din lemn cu sticla termopan este posibilitatea de a creea geometrii diverse in functie de arhitectura casei. Nu a existat inca nici un proiect de casa la care sa nu putem raspunde solicitarile arhitectului cu privire la forma geometrica a ferestrei din lemn stratificat .

Un alt avantaj al ferestrelor din lemn stratificat cu geam termopan este rezistenta acestora in timp. Razele ultraviolete vor afecta atat vopseaua decorativa a casei cat si tamplariile casei, indiferent ca asestea sunt ferestre din pvc, ferestre din lemn stratificat sau ferestre din aluminiu.

Totusi, prin intretinerea anuala care poate fi realizata ferestrelor din lemn stratificahttp://www.holze.ro/index.php?idmenu=71&vanzari=71t, acestea vor avea aspectul proaspat si nou in fiecare an. Astfel durata de viata aferestrelor fiind prelungita pe termen lung si foarte lung.

De ce ferestre din lemn stratificat? Pentru confortul caminului dumneavoastra. Pentru rezistenta lor.  Pentru posibilitatea de a le prelungi prin aport propriu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.