Ecodrill, specialist in foraje

246

Alimentarea cu apa este o necesitate de care uneori, din pacate, trebuie sa se ocupe proprietarul. In speta a locui la casa, intr-un cartier ce abia se dezvolta sau in zone rurale fara conectare la reteaua de apa implica numai decat necesitatea de a fora. Aici intervine o echipa specialista care nu doar ca ajunge la sursa de apa, insa prin tehnica folosita se asigura ca va oferi calitate pe termen lung, debitul apei cat este el necesar.

Pe aceasta nisa de servicii foraje – Ecodrillforaje se face remarcat. Anii de experienta au facut ca aceasta echipa sa fie un titan al domeniului. Bine pregatiti, dotati si cu echipamente performante, Ecodrill a reusit sa se impuna mai ales datorita tehnicilor folosite. S-au specializat pe doua dintre tehnicile de forare, pentru rezultate de calitate. Alegerea metodei tine insa de sol si de zona in care va urma sa aiba loc forajul.

Forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid

Este o metoda de forare cea mai utilizata in tara. In complexitatea ei, aceasta tehnica se preteaza a fi folosita in mod special in zona cu un sol moale, argilos sau nisipos. Ce este distinct aici se refera la folosirea de noroi bentonitic pentru ca gaura realizata sa fie stabilizata, iar detrisul sa fie eliminat.

In Romania, acest tip de foraj este unul util, tinand cont ca multe dintre soluri au in componenta argila, pietris, nisip.

Forajul uscat cu ciocan de fund

Este o alta abordare propusa de Ecodrill, un tip de foraj pentru care sunt de asemenea recunoscuti pe piata de profil. De data aceasta metoda este utila in cazul unor soluri mai dure si semidure, cum sunt cele din zone de deal, unde se intalneste sol cu roca, marmura sau granit.

Despre acest tip de foraj se spune ca este mai nou si complex, iar ca element distinctiv aici in decursul forajului se poate observa adancimea stratelor acvifere si litologia solului.

Preturi si colaborarea cu Ecodrill

Atunci cand se impune necesitatea unui foraj solicitantul va avea in vedere o prospectare a pietei. Din pacate insa, multi se rezuma la partea financiara in tot ce inseamna serviciile necesare. Totusi nu este vorba despre cum sa gasiti ce este mai ieftin, ci despre ce inseamna in fond executarea forajului, tipul de metoda si calitatea experientei in sine, in colaborare cu echipa in cauza.

Ecodrill precizeaza ca preturile forajelor de orice fel depind in mare parte de detalii ale cazului si ca nu exista ceva standard. Se are in vedere in primul rand zona, tipul de sol, ce tip de foraj se va realiza si metoda aplicata, precum si diametrul tubulaturii. Inainte de o solicitare catre echipa Ecodrill este de preferat sa fie cunoscute detalii legate de forajele executate in imediata apropiere, despre adancimea si debitul acestora.

Desigur ca pentru a obtine rezultatele asteptate este nevoie si de calitatea materialelor utilizate. Ecodrill isi asigura in acest sens publicul ca pe masura echipei cu experienta, foloseste materiale de calitate si echipament performant. Detalii despre tot ce presupune colaborarea cu Ecodrill se vor regasi in cadrul paginii oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.