Clujul – orasul de top in domeniul afacerii tale imobiliare

523
Publicitate

firme de constructii Cluj

Chiar daca dorinta fiecaruia este de a locui într-o vila cu piscina, au existat perioade de stagnare datorita vanzarilor de terenuri la preturi exagerat de mari.

Publicitate

Dezvoltarea imobiliara in ultimii ani a luat si ea amploare iar scumpirea terenurilor probabil se datoreaza si acestui fapt.

Ansamblurile de case si vile au inceput sa fie construite in zonele periferice ale oraselor sau in localitatile mai mici din vecinatate, datorita preturilor accesibile si posibilitatii de achizitionare mai avantajoasa in ceea ce priveste suprafata terenului.

Ce ramane de facut in acest sens?

Foarte multa lumea opteaza la renovarea casei, ridicarea unui etaj eventual si reamenajarea intregii curti.

Care sunt costurile pentru fiecare, este evident ca le poate stabili doar o firma de constructii, care va veni si cu idei noi unde este cazul, datorita experientei.

Cu toate acestea, sute de ansambluri rezidentiale au fost construite in tara noastra in ultimii ani.

Potrivit unui studiu, in Bucuresti s-au construit peste 300 de anasambluri rezidentiale si apartamente de vanzare.

Cu toate acestea potrivit altor statistici a inceput sa se reduca numarul autorizatiilor de constructie.

Orasul Cluj-Napoca si firmele de constructii

Clujul se pare ca este in topul locuintelor finalizate in anul precedent, devenind astfel capitala santierelor.

Potrivit Institutului National de statistica se pare ca in anul trecut Clujul a depasit cu mult Bucurestiul.

Astfel, municipiul Cluj Napoca ramane orasul de top pe piata imobiliara fiind totodata punctul de interes al dezvoltatorilor si intreprinzatorilor.

In ultimii ani, orasul a construit cele mai multe ansambluri rezidentiale din tara si a dezvoltat multe firme de constructii Cluj.

 Preturile sunt pe masura, avand in vedere ca a depasit nivelul Bucurestiului in ceea ce priveste pretul pe metru patrat.

Datorita acestui lucru, firmele de constructii din Cluj aduc in atentia dezvoltatorilor o gama larga de produse si servicii pe care micile firme le pot inchiria in vederea utilizarii acestora in ansamblurile de construit.

Aceste firme detine personal de consultanta, astfel vei fi usor informat in ceea ce priveste logistica.

Informarea corecta este un prim pas in demersurile necesare atunci cand doresti sa incepi o lucrare in acest sens.

Frumosul oras, centru universitar al tarii, a reusit sa atraga o seama de intreprinzatori imobiliari iar piata imobiliara s-a extins astfel si in localitatile invecinate Clujului.

Astfel, deja localitatile Gilau si Floresti sunt deja cunoscute pentru dezvoltarea imobiliara care a avut un mare impact asupra lor in ultimii ani.

Datorita flexibilitatii regasite la firmele de constructii din Cluj-Napoca, orasul din inima Transilvaniei a ajuns sa puna la dispozitia locuitorilor sai solutii optime de achizitionare a unui imobil nou destul de avantajoase si usoare.

Statisticile imobiliare sunt bazate de indicele imobiliar si reprezinta o medie a pretului solicitat, exprimat in euro pentru un metru patrat.

Acesta este calculat la nivelul national insa si in particular in cadrul complexelor marilor orase.

Atunci cand doresti sa dezvolti o afacere in domeniu imobiliar provocare consta in faptul ca trebuie sa gasesti oportunitati, momente si oameni.

Pana la urma, din toate timpurile detinerea unor proprietati a fost o idee geniala, chiar si in momentele de criza.

O data cu trecerea timpului proprietatile tale vor cunoaste o crestere a valorii lor chiar si in ciuda crizelor economice.

Selectarea unor proiecte si a unor firme de constructii cu care sa lucrezi, este probabil cheia spre succes.

Nu trebuie sa cunosti foarte multe in domeniu, ci trebuie sa gasesti oamenii potriviti care sa lucreze pentru tine.

Indiferent de priectele tale, daca oamenii cu care lucrezi nu sunt potriviti, ai sansa unui real esec.

Exista profesionisti in fiecare domeniu si s-ar putea sa cunoasca mai mult decat iti inchipui, de aceea este foarte important sa gasesti firme competente si competitive.

Chiar daca in comparatie cu alte popoare, puterea financiara a romanilor este mult mai scazuta, acestia prefera sa isi achizitioneze propria locuinta.

Majoritatea romanilor apeleaza la un credit bancar pentru achizitionarea propriului imobil. In ultimii zece ani s-a inregistrat o crestre vertiginoasa a  cererilor de locuinte, iar preturile se pare ca sunt avantajoase si destul de accesibile in raport cu salariul mediu.

O firma buna de constructii din Cluj va sta la baza afacerii tale in domeniul imobiliar sustinand planurile tale si reusind sa faca fata conditiilor de lucru.

Intreaga activitate a firmei va trebui sa fie subordonata scopului executand astfel lucrari sustenabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.