Pompa apă murdară Euroaqua cu tocător și flotor pentru igienă și eficiență

7

Pompa apă murdară Euroaqua cu tocător și flotor pentru igienă și eficiențăPompa apă murdară Euroaqua, 2600w, cu tocător și flotor este un tip de echipament productiv și funcțional care poate fi util proprietarilor de case, cabane de vară, zone suburbane și conace cu sistem de canalizare autonom.

După ce au alocat odată bani din bugetul familiei pentru o pompă apă murdară cu tocător și flotor pentru pomparea unei toalete de țară sau a unei gropi de scurgere a unei case private, proprietarii de imobile vor realiza economii maxime în viitor, deoarece de acum înainte nu vor mai trebui să plătească în mod regulat pentru serviciile de salubrizare.

Pompa apă murdară Euroaqua, 2600w, cu tocător și flotor – Caracteristici de funcționare

Pompa apă murdară Euroaqua, 2600w, cu tocător și flotor este proiectată pentru a pompa un lichid vâscos sau foarte contaminat din gropi de canalizare, bazine de canalizare etc.

Sunt folosite în căsuțe de vară, în case private, precum și în utilitățile publice. Pompa submersibilă de canalizare este instalată direct într-un rezervor sau într-un bazin la o adâncime recomandată de producătorul unui anumit model (de exemplu, 5 sau 10 metri).

Se atașează o țeavă la conducta de ramificație, prin care lichidul va fi drenat într-un recipient. Pompa este conectată la rețea, iar la pornire, lichidul este aspirat și transferat prin conductă la locul de eliminare.

Aproape toate modelele moderne de echipamente sunt echipate cu întrerupătoare cu plutitor care funcționează la un nivel scăzut al apei și Previn astfel, funcționarea uscată.

Pompa murdară cu tocător  atunci când pompează lichidul, este capabilă să macine incluziuni groase, obiecte solide, fibroase și hârtie. Cuțitele rotative situate pe partea laterală a conductei de aspirație zdrobesc în mod eficient deșeurile, ceea ce eliminădefecţiunile pompei și înfundarea sistemului de canalizare.

Puterea și performanța

Aceste două valori sunt corelate: cu cât pompa fecală este mai puternică, cu atât poate pompa mai mult lichid pe minut. De exemplu, pompa de 2600 W are un debit maxim de 12.000 l/h. Dacă trebuie să asiguri curățarea eficientă a unui sistem de canalizare autonom al unei case private sau al unei întreprinderi comerciale, este cel mai bine să alegi modelul de pompă apă murdară Euroaqua, 2600w, cu tocător și flotor.

Înălțimea de refulare

Pentru pompa apă murdară Euroaqua, 2600w, cu tocător și flotor înălțimea de refulare este de 11 metri. Chiar dacă echipamentul are o valoare ridicată pentru acest parametru, este necesar să pui dispozitivul pentru eliminare cât mai aproape de locul de acumulare a deșeurilor, astfel încât să fie posibilă menținerea unei productivități constante.

Temperatura apei

Unele pompe de canalizare sunt proiectate să funcționeze cu apă rece, la temperaturi de până la 35 de grade C, de exemplu, atunci când pompezi deșeurile dintr-un vas de toaletă sau când scurgi subsolurile inundate.

Dacă trebuie să întreții sistemul autonom de alimentare cu apă a unei case private, în care curge și apă caldă din baie și de la mașina de spălat, trebuie să achiziționezi echipamente concepute pentru a funcționa cu un lichid la o temperatură de peste 40 de grade C. Dispozitivul este potrivit pentru utilizarea la fose septice, haznale, toalete, canalizări etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.