Primavara aduce cele mai multe lucrari de deratizare si dezinsectie

269

deratizare dezinsectieToti ne bucuram de cresterea temperaturilor si intrarea in sezonului de primavara, insa nu foarte multe persoane stiu ca acesta perioada este cea mai prielnica pentru aparitia si inmultirea insectelor ori rozatoarelor.

Cele mai multe firme de deratizare si dezinsectie recomanda tuturor persoanelor, fie ele fizice sau juridice, sa efectueze periodic lucrari de deratizare sau dezinsectie cu scop de preventiv si nu doar cu scop de eliminare, atunci cand problemele cu daunatorii sunt vizibile.

Cum alegi o firma de deratizare si dezinsectie

Mediul online reprezinta cea mai potrivit loc de unde poti incepe analiza companiilor care presteaza servicii de deratizare si dezinsectie. Pe website-urile acestora poti sa gasesti informatii pretioase despre procesul de deratizare sau de dezinsectie, dar si alte informatii importante necesare inainte sau dupa prestarea unui astfel de serviciu.

Un alt aspect pe care trebuie sa il verifici este cel care tine de autorizarea firmei de deratizare si dezinsectie. Aceste companii prezinta vizibil pe website aceste certificate, care conteaza enorm si fac diferenta dintre o simpla interventie si una cu rezultate evidente.

Substantele utilizate de firmele de deratizare si dezinsectie

Cand discutam despre solutiile utilizate de aceste firme de deratizare si dezinsectie ne vin automat in cap cuvintele toxic si otrava. Acest aspect nu este adevarat, firmele autorizare utilizeaza substante autorizate de autoritatile din domeniu care au efect doar impotriva rozatoarelor.

Chiar daca aveti animale de companie in casa, nu trebuie sa va faceti griji, aceste nu vor fi afectate in niciun fel. Asta nu inseamna ca este recomandata ingerarea acestor insecticide, deoarece poate sa faca rau in cantitati mari.

Pretul unei lucrari de deratizare sau dezinsectie

In cazul serviciilor de deratizare costul difera de la o companie la alta, dar si de alte aspecte precum: dimensiunea spatiului deratizare, tipurile de daunatori prezenti, gradul de infectare si tipul de spatiu (exterior sau interior). Pentru un cost corect trebuie sa apelati la o firma de deratizare specializa pentru un estimat.

In cazul dezinsectie exista niste preturi prestabilite pe care care firmele din domeniu le ofera pentru apartamente. Asadar in cazul unei lucrari de dezinsectie impotriva gandacilor, pentru o garsoniera se va plati aproximativ 150 de RON, iar pentru un apartament cu 4 camere aproximativ 200 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.