Cum efectuezi cel mai rapid o reincarcare cartela Vodafone

242

reincarcare_cartela_Vodafone

 

Pentru unii oameni, a avea abonament la o retea de telefonie mobila nu este solutia cea mai optima. Cu o cartela preplatita poti controla exact cat si cum cheltui atunci cand vorbesti, trimiti mesaje sau folosesti Internetul mobil.

Singura problema care poate aparea, atunci cand folosesti o cartela si nu un abonament, este sa ramai fara credit. A ramane cu zero credit pe o cartela prepay nu mai este asa o mare tragedie ca in trecut, pentru ca metoda de reincarcare cartela Vodafone este acum mult mai simpla cu ajutorul site-ului Incarca.ro.

Pe aceasta platforma poti sa iti reincarci creditul in doar cateva minute si sa reintri in lumea comunicarii in care cu totii avem atat de multa nevoie sa fim conectati in ziua de azi.

Acum poti sa iti adaugi credit pe telefon online

Cum in era vitezei in care ne aflam totul este la un click distanta, o reincarcare cartela Vodafone nu putea face nota discordanta, asa ca adaugarea creditului pe telefon este acum posibila si online.

Nu este nevoie nici macar sa iesi din casa sau sa pleci de la birou pentru a-ti adauga credit pe cartela ta prepay, iar procedura prin care o poti face este la indemana oricui. Singurul lucru de care trebuie sa dispui este o conexiune la Internet pentru a accesa site-ul Incarca.ro.

Care este modalitatea de reincarcare cartela Vodafone?

Pentru o reincarcare cartela Vodafone de pe site-ul Incarca.ro tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina principala si de acolo totul va fi floare la ureche. Va trebui, in primul rand, sa selectezi operatorul telefonic pentru care doresti reincarcarea (in cazul de fata Vodafone), pachetul de reincarcare si tipul de reincarcare (suma in Euro).

In continuare, va fi nevoie sa introduci numarul de telefon pentru care se efectueaza reincarcarea si un e-mail care iti apartine. Dupa acesti pasi simpli, esti deja aproape gata, intrucat tot ce iti mai ramane de facut este sa introduci numele, prenumele, adresa si modalitatea de plata.

Tot acest proces este foarte intuitiv si va avea loc intr-un timp foarte scurt, asa ca la final, in cateva clipe, vei primi notificarea reincarcarii creditului tau pe telefon.

Bonusuri pentru reincarcare cartela Vodafone

Iata care sunt bonusurile de care poti beneficia atunci cand faci o reincarcare cartela Vodafone:

– cu optiunea Prepaid Silver ai 500 Mb date mobile (2×250 Mb) si 100 minute/SMS-uri nationale (2×50);

– cu optiunea Prepaid Gold ai 1000 Mb date mobile (2×500 Mb) si 200 minute/SMS-uri nationale (2×100);

– cu optiunea Prepaid Platinum ai 1500 Mb date mobile (2×750 Mb) si 400 minute/SMS-uri nationale (2×200);

– cu optiunea Prepaid Titanium ai 2000 Mb date mobile (2×1000 Mb) si 600 minute/SMS-uri nationale (2×300);

Nu a fost niciodata mai simplu sa efectuezi o reincarcare cartela Vodafone decat acum prin intermediul site-ului Incarca.ro. Si asta nu e tot!

Pe Incarca.ro poti adauga credit si daca esti in alte retele de telefonie mobila! Asa ca oricand vei ramane fara credit, nu mai sta pe ganduri, intra imediat pe Internet si in cateva minute vei putea din nou sa comunici cu prietenii si cei dragi tie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.