Tu stii de ce becuri led sunt cele mai cautate de pe piata?

177

Despre becuri led si eficienta lor

In primul si in primul rand, denumirea acestor becuri led isi are originea in englezescul “light-emitting diode” ceea ce s-ar traduce in limba romana ca “dioda emitatoare de lumina”. Demn de mentionat este si faptul ca procesul prin care se obtine lumina este foarte simpla. Acest fenomen se obtine prin polarizarea jonctiunii circuitului, adica a zonei de intersectie a celor doua materiale din structura acestui schelet tehnologic.

Desi nu am mentionat inca, aceste becuri led consuma foarte putin curent in comparatie cu orice alta forma de iluminat. In acest sens, iluminarea lui presupune mai putin curent consumat din poluantele fabrici si uzine de curent si mai putine resurse utilizare in ideea de a produce energia (petrol, carbune, lemne, etc.)

De asemenea, cand vorbim despre fabricarea unor becuri led putem fi siguri ca nu se utilizeaza substante fie ele gazoase sau solide care dauneaza excesiv mediul in cazul in care sunt sparte sau depozitate necorespunzator.

Cat de economice sunt becurile led

Este simplu! In mod clar si evident noile becuri led de la Led Concept reprezinta un pas inainte in materie de performante. Strict in ceea ce priveste consumul acestea sunt mai economice cu mult mai mult decat cele mai de seama becuri reprezentante ale generatiilor anterioare.

In acest sens niste studii efectuate pe doua astfel de tipuri de becuri rivale si diferite din punct de vedere al tehnologilor pe care le reprezinta. Acestea stipuleaza in mod clar faptul ca pentru a obtine o intensitate luminoasa in valoare de 850 de lumeni vom avea nevoie un bec tip nou care consuma 9 Watti in timp ce pentru cel din generatia veche va fi nevoie de aproximativ 14 – 15 Watti pentru acea cantitate de lumina.

Poti fi mai prietenos cu mediul daca alegi becuri led de la Electric Concept

In primul rand, asa cum am spus si mai sus, aceste becuri led consuma mai putin deci necesita mai putina energie si implicit mai putine resurse ale planetei pentru a obtine lumina. Pe langa acest lucru, fata de alte tipuri si forme de iluminat, acestea necesita o cantitate mai mica de resurse pentru a fi fabricate.

Inca un argument in acest sens ar fi cel conform caruia noile becuri led au o durata de viata cu pana la 5000 de ore mai mare fata de restul corpurilor de iluminat din alte generatii anterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.