Afla avantajele unor panouri LED de la Led Concept!

156

Sistemul de iluminat realizat din panouri LED este o tehnologie recent aparuta pe piata noastra, dar care a inceput sa castige din ce in ce mai multa popularitate odata cu trecerea timpului. Panourile LED se folosesc foarte des si acasa, dar si in spatiile publice, deoarece acestea ofera o serie de avantaje demne de luat in calcul.

Multiplele avantaje al unor panouri LED

  • Panouri led – eficienta si ambianta placuta

Orice instalatie de iluminat are drept scop primordial oferirea de lumina necesara unui anumit spatiu, fie ca este vorba despre un spatiu public sau unul privat. Iar cand acest lucru se poate realiza si intr-o maniera eficienta, acest lucru este cu atat mai benefic. Lumina pe care o ofera acestea este cat se poate de placuta, avand si avantajul de a crea o ambianta foarte placuta in locul de amplasare.

  • Panouri led – consum redus de energie

Consumul de energie necesar unor panouri led este extrem de mic, comparativ cu modalitatile clasice de iluminare. Acest lucru prezinta un avantaj ce poate fi remarcat pe termen lung, acolo unde costurile totale ale energiei electrice se arata mult mai reduse decat in cazul utilizarii unor mijloace de iluminat precum becurile clasice.

  • Panouri led – durata de viata mare

Acestea au si o durata de viata extrem de ridicata. Mai exact, odata montate, acestea vin cu garantia longevitatii, lucru ce nu este intalnit in cazul mijloacelor clasice de iluminare. Ca o consecinta, nici actiunile de mentenanta nu sunt atat de dese, intrucat durabilitatea oferita de aceste de aici este net superioara celei unui sistem de iluminat vechi. Raritatea actiunilor de mententanta se reflecta, bineinteles, in costurile totale ale utilizarii unui astfel de sistem cu panouri led, iar per total, devine un avantaj extrem de important ale acestor modalitati de iluminare.

  • Panouri led – un plus de design

Un alt avantaj oferit de folosirea de panouri led este ceva ma evident, accesibil si persoanelor ce nu au foarte multe cunostinte despre aceste sisteme. Mai exact, factorul estetic. Panourile led au un design ce poate varia, in functie de necesitati. Ele pot fi amplasate in aproximativ orice spatiu si pot lua forme foarte diferite. Pot chiar ocupa spatii foarte intinse, fapt ce este deja utilizat, in special in locurile publice. Aceasta utilitate a acestora este una destul de rar intalnita in cazul mijloacelor clasice de iluminat. Astfel, panourile led apar nu doar ca un evident avans tehnologic, ci si ca un pas inainte din punct de vedere al designului, latura a amenajarilor publice si interioare ce a capatat din ce in ce mai multa importanta in ultimii ani.

  • Panouri led – prietene ale mediului inconjurator

Poate cel mai important beneficiu al iluminatului cu panouri led este impactul pe care acest lucru o are asupra mediului inconjurator. Avand in vedere problemele actuale cu care intreaga planeta se confrunta, acest tip de iluminat vine in sustinerea actiunilor responsabile de ingrijire a mediului si, pe langa consumul redus de energie ce se reflecta tot in protectia planetei, acestea nu contin mercur sau plumb si nici nu emana raze nocive pentru sanatatea umana, precum razele ultraviolete. Mai mult decat atat, utilizarea lor pe tim prelungit nu duce la obosirea ochilor, lumina pe care o emana fiind una cat se poate de placuta.22

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.