Prin ce se deosebesc noile profile led personalizate

194
Publicitate

Noile profile led personalizate ofera clientilor libertatea de a-si alege propriul dessign si de a se juca cu lumina in functie de imaginatia lor. Cu toate acestea, la fel cum benzile led sunt diferite, la fel si profilele led vin in modele si preturi diferite.

Profilele led asigura functionarea benzii si redau un design mai aparte. In timp ce benzile led sunt placi de circuite, acestea trebuie montate intr-un profil special, care ajuta la estetica instalatiei si permit un design inovativ.

Publicitate

Montarea unor benzi led intr-un profil de aluminiu, impreuna cu un capac difuzor este un pas pe care foarte multi clienti il fac cu incredere pentru a obtine o atmosfera placuta si apropiata de gustul personal.

Banda led este asadar plasata intr-un profil led personalizat, cu ajutorul dublu-adezivului din spatele acesteia. Apoi se va aplica un capac difuzor care va dispersa lumina. Motivul pentru care se apeleaza la profilele de aluminiu este conectat cu nevoia de a dispersa caldura benzilor led, in cazul in care benzile led se incalzesc. Cel mai adesea profilele se folosesc pentru a monta si a difuza lumina benzilor, creand astfel un aspect mai interesant.

Foarte multi clienti iau in calcul o serie de factori inainte de a alege un profil led. Printre acestia se numara si eficienta energetica. Profilul led liniar este foarte des utilizat datorita faptului ca genereaza mai putina energie si este mai longeviv. Chiar daca ledul dureaza mai mult decat tubul fluorescent, profilul led liniar este un produs complet si nu va trebui sa va ocupati de achizitiile specifice unui profil led clasic. In astfel de cazuri ar mai trebui sa mai cumparati o banda led, o sursa de alimentare si diversi conectori si accesorii. Toate aceste costuri nu vor mai trebui sa fie suportate daca optati pentru un profil led liniar.

Exista trei tipuri de profile de aluminiu led catre care ati putea sa va orientati, inainte de a face o astfel de investitie. Este vorba despre profilele led suspendate, cele apartente si cele incastrate. Dupa cum o sugereaza si numele acestora, profilele led pot fi montate in asa fel incat sa se potriveasca cu stilul incaperii pe care o vori lumina. Iluminatul suspendat se face cu ajutorul unor cabluri de suspendare si se potriveste in camerele foarte inalte, in care tavanul este foarte departe de podea. Astfel se obtine un iluminat de accent particular si poate fi identificat cu usurinta in cazul birourilor de receptie, al spatiilor comericiale sau chiar si al scarilor.

Profilele led de tip aparent sunt indicate pentru spatiile in care nu este posibil montajul unui corp de iluminat suspendat, datorita faptului ca inaltimea incaperii este prea mica. Acestea se vor monta direct pe tavan.

In final, profilele led incastrate sunt montate in interiorul unei suprafete si prezinta avantajul unui aspect ingrijit si curat, iar liniile sunt neintrerupte. Aceste profile prezinta si cleme de fixare, care inlatura astfel orice ingrijorare sau risc cu privire la posibilitatea ca aceastea sa cada.

Profilele led personalizate ofera clientului posibilitatea de a alege forma profilelor, fie rotunda, fie triunghiulara, patrata sau dreapta. Astfel acestea se vor incadra cu usurinta cu orice fel de proiect arhitectural si in functie de culorile alese, atmosfera creata va fi una aparte. Profilele acopera becurile led si ajuta si la o reglare mai buna a intensitatii luminii si a caldurii.

Pentru mai multe informatii despre cele mai sustenabile solutii de iluminat, furnizorul ProfilistLED sta la dispozitia clientilor si este gata sa ofere orice tip de recomandare. Fiind infiintata in 2016, firma a acumulat foarte multa experienta in acest domeniu si lucreaza la ora actuala cu cele mai avansate tehnologii in industria de iluminat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.