Proiectoare led pentru oameni destepti

276

Daca ar fi sa caracterizam aceste produse am spune ca sursele de lumina foarte puternica, in general de culoare alba, intensa si care permite asigurarea campului vizual in lipsa luminii naturale pe spatii foarte mari se numesc proiectoare led.

Cum folosim proiectoare led in scopurile noastre?

In general, utilizarea de proiectoare led este foarte raspandita pe intreg globul pamantesc in special in locurile care necesita iluminarea unor zone mai extinse pentru a asigura campurile vizuale ale trecatorilor. De asemenea, mai sunt folosite in scop artizanal in ideea evidentierii unor zone, sculpturi, sau picturi.

In sens larg, ele sunt folosite in general pentru iluminarea exterioara pentru domenii particulare, teatre sau diferite terenuri de joaca pentru a creste siguranta inhiband astfel posibile infractiuni care se bazeaza pe prezenta intunericului. Pentru iluminare interioare, astfel de corpuri de iluminat sunt folosite in halele industriale.

Cu proiectoare led luminezi intens si ieftin

Este binecunoscut faptul ca multumita tehnologiei sub care se aliniaza, aceste proiectoare led au performante foarte ridicate atunci cand vorbim despre toate elementele ce caracterizeaza o sursa de iluminar. In vederea consumatorului, principala caracteristica se refera la consum.

Desi in privinta intensitatii de iluminare acestea ofera variante mai puternice, consumul scade comparativ cu generatii mai vechi din aceeasi categorie de produse. Astfel, consumul pentru un astfel de proiector care fac lumina a carei intensitate este egala cu 850 de lumeni va fi in jur de 9,5 Watti in timp ce pentru o astfel de forma de iluminat din generatiile mai vechi necesita aproximativ 15 Watti pentru a rezulta aceeasi intensitate.

Esti mai in siguranta cu proiectoare led

Ca si un bonus, aceste proiectoare led sunt o sursa de iluminat mai sigura datorita faptului ca ele nu se incalzesc. In cazul altor tipuri de iluminat din generatii anterioare, riscul de incendiu sau de accidentare atunci cand era atins era destul de mare deoarece acestea se incingeau. De asemenea, noua generatie nu are nevoie de timp in plus pentru a ajunge la capacitatea de iluminare maxima comparativ cu cele mai batrane care necesita acest timp.

Durabilitate si fiabilitate = proiectoare led

Desi unele proiectoare led costa mai mult decat cele traditionale, in final cele din generatia noua se dovedesc a fi mai economice. In acest sens, studiile arata ca durata de viata masurata in ore de functionare a unor astfel de proiectoare ajunge si pana la 15000 de ore de lumina, cu pana la 5000 de ore mai mult decat in cazul proiectoarelor clasice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.