Punctual forte al unui bloc este izolare cu polistiren expandat

201
Publicitate

De ce sa alegi sit u izolarea cu polistiren expandat

Unul dintre cele mai potrivite materiale pentru realizarea unei izolatii termice adecvate este polistiren expandat. Poate fi utilizat cu usurinta pentru constructii si decoratii noi. Se gaseste cel mai frecvent pe exteriorul cladirilor si poate fi gasit in diferite dimensiuni intre 1 si 20 cm, in functie de nivelul de izolare necesar.

Publicitate

Pentru a mentine confortul locuintei, aceasta trebuie sa ofere rezidentilor sai o temperatura adecvata. Prin urmare, o parte foarte importanta a procesului de construire a unei cladiri este obtinerea unui efect de izolare termica buna. Acest pas nu trebuie ignorat, deoarece indiferent de temperatura din afara cladirii, temperatura interioara trebuie sa fie intotdeauna adecvata proprietarului. Ai aia gama Marola https://marola.ro/652-polistiren-expandat

Care sunt caracteristicile de baza

Dupa cum am mentionat, polistirenul expandat are mai multi concurenti pe piata. Prin urmare, este posibil sa va intrebati de ce ati ales acest izolator in locul unui alt izolator. Motivele sunt diferite si variaza de la proiect la proiect.

Primul motiv pentru alegerea polistirenului expandat este acela ca acesta nu este usor afectat de factori externi. Dupa cum stiti, desi pretul este ieftin, cel mai bine este sa alegeti materiale rezistente.

Polistiren  expandat are multe proprietati care pot fi transformate in materiale de inalta calitate. Cel mai bine este sa aveti o idee generala a proiectelor care vor fi utilizate in diferite proiecte de constructii pentru a promova integrarea.

Una dintre proprietatile utile ale acestui material este ca poate fi achizitionata in diverse dimensiuni. Dimensiunea acestui material poate fi cuprinsa intre 1 si 20 cm. Prin urmare, in functie de nevoile proiectului, puteti alege dimensiunea polistirenului expandat care este cel mai usor integrat in proiect. Un alt atribut de luat in considerare este faptul ca este un material durabil, care poate rezista cu usurinta la factori externi.

Alege Marola ca cea mai buna solutie!

Doar cu polistiren expandat poate fi posibila incetinirea transmiterii vaporilor din cladire in exterior, ceea ce face ca aceasta caracteristica sa fie unica. Functia principala este de a izola, nu de a creste rezistenta structurii corespunzatoare sau de a o incarca. De asemenea, un avantaj major este ca poate fi utilizat in zone cu umiditate ridicata.

Ascuns sub tencuiala, nu vor exista probleme estetice dupa instalare.

In plus, intrucat polistirenul expandat nu absoarbe vaporii de apa in atmosfera, nu exista pierderi de performanta de izolare termica.

Prin urmare, polistirenul expandat este principala recomandare a expertilor in constructii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.