Shop Einstal – solutii complete de instalatii termice si sanitare

154
Publicitate

Daca detii o afacere unde consumul de apa este foarte mare, iar aceasta este dura, atunci ai nevoie de o statie de dedurizare a apei de la Shop Einstal. Apa dura de la reteaua publica distruge destul de repede bateriile chiuvetelor si tevile, afecteaza boilerele, centralele termice, electrocasnicele precum masina de spalat vase sau haine, implicit aparatul de cafea se poate defecta destul de rapid. Iaca detii o afacere unde astfel de electrocasnice sunt utilizate zilnic, cu siguranta nu iti permiti ca prin instalatii sa curga apa plina de calcar, fiindca acesta le scurteaza durata de viata. In plus apa dura creste factura la energie termica. Ca sa nu mai vorbim de petele de calcar de pe chiuvete si faianta, ce se vad atat de inestetic. Sa vedem mai jos ce avantaje iti aduce o astfel de statie.

Statia de dedurizare Ecowater

Poti alege o astfel de statie de la Shop Einstal in functie si de debitul de apa consumat zilnic. Toate problemele legate de apa dura vor disparea ca prin magie odata instalata o astfel de statie. Diferenta o vei simti imediat ce trece apa prin echipament. Apa va aluneca cu aceeasi usurinta prin instalatii cum va aluneca si printre degete. Statia de dedurizare ajuta la transferul termic cu randament maxim. Asta inseamna ca vei face economie financiara majora. Iar pentru faptul ca nu mai trebuie intretinere a obiectelor ce utilizeaza apa scapi si de munca extra si de griji si de cheltuieli substantiale ce vin cu inlocuirea acestora. Apa de la robinet va curge in jet puternic si nu in toate directiile cum se intampla dupa o perioada datorita acumularii de calcar. Toate obiectele sanitare vor fi curate, iar bateriile nu se vor mai eroda. De obicei acestea se defecteaza primele.

Publicitate

Statia de dedurizare Ecowater dispune de regenerare automata, volumetrica si proportionala si poti opta intre varianta de 2280, 2980, 3420 l/ora, iar presiunea minima trebuie sa fie de 2 bari. Intretinerea sa consta numai in adaugarea de sare. Iti afiseaza debitul instantaneu de apa, capacitatea ramasa, cata apa s-a consumat in ziua respectiva, numarul total de regenerari si numarul de zile de functionare. Dispune de sistem cu plutitor si furtun preaplin pentru a se evita scurgerile accidentale.

Pentru a afla mai multe despre criteriile necesare instalarii si pentru a comanda statia de dedurizare ideala acceseaza site-ul oficial www.shop-einstal.ro.

Contact:

0766261389

0766261392

0786124777

office@einstal.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.