Snick Ambalaje, partenerul celor din Horeca, cu gama sa de ambalaje

253
Publicitate

Orice unitate cu servire de produse pentru publicul larg are o lista de consumabile de care se va preocupa la fel de des precum se impune in cazul aprovizionarii cu marfa. Ambalajele printre altele sunt cele care poarta eticheta unui produs, dar si a serviciilor in sine. Este o altfel de definitie a calitatii pe care un prestator de servicii o ofera publicului larg.

In contextul actual, cand normele in vigoare mentioneaza despre interzicerea ambalajelor din plastic, mai toata lumea se orienteaza spre variante alternative. Iar acestea sunt negresit regasite la Snick-Ambalaje.com. Vorbim despre un furnizor ce vine cu solutii complete pentru cei in cautare de ambalaje. De la aceasta sursa pot fi comandate ambalajele specifice pentru locatii Horeca – pizzerii, baruri, cafenele, restaurante, gelaterii etc.

Publicitate

…pur si simplu ambalaje

Aceasta deviza rezuma stocul generos, varietatea de produse regasita aici. Snick Ambalaje poate furniza stoc de ambalaje biodegradabile, eco friendly. Acestea sunt realizate din frunze de palmier, trestie, lemn, carton. Toate acestea, oricare ar fi alegerea respecta standardele impuse, sunt igienice, consumabile de unica folosinta, de calitate, cu grosime potrivita incat sa reziste continutului lichid.

Mai mult decat produsele in sine, in toata diversitatea lor, Snick Ambalaje devine un aliat al celor din Horeca. Are solutii complete astfel incat pentru cei care comanda are pusa la punct o organizare eficienta. Comenzile sunt rapid procesate si distribuite, iar la valori mari, exista discounturi aplicate.

In ultima vreme, food delivery a fost pentru multi prestatori de servicii din zona Horeca singura cale de a supravietui, de a mentine business-ul activ. In lipsa ambalajelor, livrarile nu pot fi efectuate la fel de bine. Sunt chiar imposibile, daca ne gandim la toate detaliile. Din respect pentru munca prestata, din respect pentru servirea ce trebuie sa fie la fel de impecabila precum munca depusa, ambalajele joaca un rol crucial.

Pahare, tacamuri, caserole, pungi, prosoape sunt toate parte din oferta de la Snick Ambalaje. Comenzile pot fi efectuate si online, practic si rapid. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau, Romania

comenzi@snick-ambalaje.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.