Soft Play pentru distracția copiilor

376
Publicitate

Waterboyz.ro are o gamă largă de jocuri SoftPlay ușoare pe care copiii mici le pot folosi pentru joaca lor de neuitat, și acestea pot fi: SoftPlay Piscină cu bile Bean, piscină cu bile Round, set Model 1, Model 2, Model 3, set Băncuță, set Seesaw. Toate elementele Soft Play sunt realizate din spumă moale și au o acoperire robustă din vinil. Astfel, copiii se pot juca în siguranță cu toate elementele moi. Elementele individuale, au un cadru interior din lemn. Acest lucru le face mai stabile și durează mai mult.

Publicitate

Elementele de joc soft sunt un plus ideal pentru o zonă de joacă pentru copiii din grupa de vârstă de la zero și până la patru ani. Copiii pot urca peste elementele individuale după dorința inimii lor. Elementele sunt adesea combinate cu o mică zonă de joacă, în special pentru copiii mici. Din motive de siguranță, elementele de joacă moi sunt realizate din spumă moale. Vinilul robust cu care sunt acoperite elementele, este foarte ușor de curățat. Datorită gamei extinse de jocuri, elementele individuale pot fi schimbate sau adăugate cu ușurință. SoftPlay sunt jocuri moi, viu colorate, sunt grozave,  se potrivesc perfect cu tema zonei de joacă pentru copii, a locului de joacă interior sau a structurii de joacă. Waterboyz.ro oferă un mediu de joacă sigur pentru copiii mici și ceva mai multă provocare pentru copiii mai mari. SoftPlay garantează divertisment pentru copii de toate vârstele.

Joc moale pentru cei mici

O zonă de joacă moale este indispensabilă în fiecare loc de joacă interior și este completarea perfectă a zonei de joacă pentru copii. Zona de joc soft constă din diverse elemente SoftPlay cu care copiii se pot juca în siguranță și se pot distra ore întregi. Cu ajutorul elementelor separate se pot completa insule de joc soft și colțuri de joc personalizate. Waterboyz.ro are cea mai bună soluție pentru fiecare spațiu și buget.

Un colț de joacă adecvat pentru copii pentru fiecare spațiu interior

Indiferent dacă dorești să adăugi o zonă de joacă pentru copii la structura existent sau cauți o zonă de joacă pentru copii pentru sala de așteptare, restaurant sau magazin, conceptele jocurilor ușoare SoftPlay sunt potrivite pentru fiecare interior. Poți vedea toate elementele SoftPlay în magazinul online waterboyz.ro. Produsele SoftPlay constau din elemente din spumă acoperite cu PVC. Aceasta înseamnă că produsele sunt flexibile, absorbante în cazul în care copilul cade și, datorită suprafeței lor netede, sunt ușor de curățat. Jocul moale se simte ușor, dar în același timp este robust, elegant și atrăgător. Prin urmare, acest material este ideal pentru locul de joacă pentru copii. Datorită alegerii corecte a materialelor și a formelor, produsele de joacă ușoară SoftPlay sunt sigure și potrivite pentru toate grupele de vârstă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.