Ferestre cu geam termopan Salamander

184
Publicitate

Înainte de a comanda ferestre cu geam termopan, clientul caută deseori informații despre produs. Și dacă este mai ușor să determini caracteristicile tehnice, atunci vei descoperi și marca. Mai ales când vine vorba de producători germani celebri precum Salamander. În primul rând, ar trebui să știi că nu toți  producătorii produc complet o fereastră, ci poate fi doar un profil. În consecință, caracteristicile pentru ferestre cu geam termopan Salamander sunt de cea mai înaltă calitate și ai putea să faci o comparaţie între produsele altor producători și ferestrele cu geam termopan Salamander.

Publicitate

Salamander este un producător de ferestre din PVC cu geam termopan. Este un brand cu o istorie lungă, cu o duzină de sucursale în Europa și un număr mare de parteneri din întreaga lume. Ferestrele acestei companii sunt poziționate începând de la Confort la Premium. Linia de produse are un profil cu o adâncime de montare de 60 până la 92 mm. Cele mai populare sunt: Design 2D, Streamline, Design 3D, BluEvolution 82, BluEvolution 92. Modelele au proprietăți excelente de izolare termică și fonică. Profilul este considerat cel mai alb și cel mai strălucitor. Nu are micropori, și în acest caz, nu este susceptibil la absorbția poluanților din mediu. În consecință, nu devine galben și nu se estompează cu timpul.

Caracteristici importante

O altă caracteristică importantă la ferestrele Salamander este grosimea peretelui exterior din PVC. Acest indicator este important deoarece afectează rezistența produsului finit și îl protejează de deformare. Tipul de armătură utilizat în cadre și aripi afectează nivelul de rigiditate al structurii finite. Acest lucru face posibilă realizarea de ferestre dimensionate și nu se tem că se vor deforma în timpul utilizării. Există pereți despărțitori din plastic în interiorul profilului ferestrei, airbag-uri partajate. Cu cât sunt mai multe astfel de camere în sistemul de profile, cu atât este mai mare rezistența la transferul de căldură a structurii în ansamblu și la nivelul de zgomot.

În ceea ce privește adâncimea de instalare a profilului, aceasta afectează și performanța izolației termice și fonice. Cu cât este mai mare, cu atât mai gros poate fi geamul termopan, ceea ce înseamnă că fereastra va oferi mai multă căldură. Acest indicator poate fi setat numai pentru o fereastră cu geam termopan.

Nivel de zgomot și eficiență energetică

Cu cât absorbția sunetului este mai mare, cu atât mai puțin zgomot intră în cameră din exterior. Respectiv, construcția ferestrelor cu geam termopan Salamander vor face treaba perfect, chiar și dacă locuința se află amplasată lângă șosele și căi ferate aglomerate. Aspectul ferestrelor este, de asemenea, deosebit. Salamander oferă ferestre cu geam termopan de un alb ca zăpada, cu colțuri rotunjite. Garanția pentru fereastra finită este dată de producător și, de obicei, nu depășește 5 ani. Salamander vor oferi garanția că fereastra va  avea o durată de viață de cel puțin 40 de ani.

La alegerea ferestrelor cu geam termopan Salamander, în primul rând, trebuie să te bazezi pe nevoile și capacitățile personale. În consecință, este mai dificil să găsești o companie care să poată produce ferestre cu geam termopan de aceeași calitate ca Salamander. Fiecare are ceva de oferit consumatorului pe baza nevoilor sale. Fie că este vorba de protecție împotriva zgomotului sau de indicatori maximi de reținere a căldurii în casă. Salamander le oferă pe ambele.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Termopanele Salamander reprezintă alegerea ideală datorită calității lor superioare, durabilității și eficienței energetice. Cu o gamă variată de profile și opțiuni de izolare termică, aceste ferestre oferă confort și siguranță în locuința ta. Optând pentru termopanele Salamander, alegi performanță și fiabilitate pentru o locuință modernă și confortabilă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.