Servicii de transport moloz in Bucuresti si Ilfov

231
Publicitate

4. De postat pe firme365.roOamenii ar trebui sa devina mai constienti de impactul pe care deseurile noastre il au asupra planetei. Atunci cand o structura este demolata, daramaturile cladirii trebuie sa mearga undeva, si de cele mai multe ori acest lucru inseamna supraincarcarea depozitelor de deseuri cu produse care nu se descompun.

Evacuarea molozului este o problema intalnita de multi constructori particulari, dar si de companiile de constructii. La fel ca toate deseurile survenite din aceste activitati, molozul provenit fie de la santierele de constructii sau de la santierul de acasa, fac obiectul unor reglementari specifice.

Publicitate

De ce este important sa va curatati molozul?

Cateva milioane de tone de deseuri sunt produse in fiecare an de catre constructorii particulari si de catre companiile de constructii. Nesortate si netratate, ele polueaza si costa mai mult ulterior pentru a fi eliminate.

In primul rand, este esential sa se stie in ce categorie de deseuri sunt clasificate, dar si modul in care acestea pot fi sortate.

Daca aveti moloz curat, nu amestecat cu alte deseuri de constructii, atunci deseurile dumneavoastra sunt deja pre-sortate. Puteti sa-l pastrati si colectati intr-un container, care accepta numai urmatoarele deseuri: beton, caramizi, blocuri de zgura, pietre curate, gresie si pietricele. Pe de alta parte, acest container nu este destinat pentru mobilier sau ipsos, care necesita un tratament special.

In cazul in care deseurile dumneavoastra de constructii sunt amestecate, va sfatuim sa comandati un container mixt de deseuri de constructii, in care puteti pune orice tip de materiale de constructii, reziduuri de podea si tavan, dar si ipsos, sticla, deseuri si conducte, izolatie etc. Aceste deseuri vor fi apoi sortate, ceea ce le va permite sa fie trimise la sectoare specifice.

Cum va depozitati deseurile de constructii pana la ridicarea acestora?

Daca constructia dumneavoastra genereaza multe deseuri aveti fie posibilitatea sa le depozitati in containere specializate pe care le puteti inchiria, fie in saci de rafie care sa nu depaseasca 25 de kg.

Solutii pentru transportul de moloz

Cand vine vorba de transport moloz, aveti cea mai buna optiune: Apelati la firma noastra!

Prin alegerea solutiei firmei noastre pentru transportarea molozului, beneficiati de un serviciu receptiv si eficient, in conformitate cu standardele de mediu pentru gestionarea deseurilor.

Va oferim:

  • Tarife atractive
  • Servicii personalizate
  • Echipa specializata

Cu ajutorul nostru vei scapa de un stres major, ne deplasam la locul solicitat, incarcam molozul, ca apoi sa il transportam in locuri special amenajate si tu sa te poti bucura de un spatiu eliberat.

Orice intrebare aveti, nu ezitati sa contactati consultantii nostri pentru mai multe detalii, atat telefonic cat si la adresa noastra de mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.