Cum te putem ajuta sa scapi de moloz

229
Publicitate

5. De postat pe firme365.roAi terminat de reamenajat un spatiu nou, ai construit ceva de la zero sau doar ai demolat ceva? In oricare dintre aceste situatii, cu siguranta ai ramas cu o cantitate mare de moloz cu care nu stii ce sa faci.

Noi suntem solutia! Apeleaza la serviciile noastre si vei fi pe deplin multumit!

Publicitate

Unul dintre serviciile pe care le avem in firma noastra este transport moloz. Cantitati mari de deseuri sunt generate pe tot parcursul sau in timpul dezvoltarii unei lucrari si trebuie eliminate. Avem un serviciu de containere de deseuri care poate fi util in aceste cazuri, atunci cand companiile contractante nu pot avea grija de deseuri si trebuie sa le depoziteze intr-un loc sigur pentru eliminare sau evacuare ulterioara. Inchirierea containerelor este o practica comuna, deoarece deseurile trebuie eliminate, pentru sanatatea si siguranta publica.

Cu toate acestea, exista societati care nu isi pot permite sa mute aceleasi deseuri in instalatiile in care vor fi reciclate sau eliminate. Deseurile respective trebuie depozitate intr-un loc sigur pentru protectia mediului si pentru a fi utilizate si reutilizate in alte sarcini. Acest lucru imbunatateste mediul si procesul de conservare. Pentru toate acele companii care nu isi pot asuma transportul de moloz, flota noastra moderna de vehicule ne permite sa efectuam un transfer rapid si eficient al deseurilor in depozitele de deseuri autorizate din Bucuresti si Ilfov unde se desfasoara procese de eliminare si reciclare a deseurilor.

Noi suntem pe deplin constienti de importanta transportului in lucrari si din acest motiv, ne dezvoltam toata capacitatea, atat umana cat si tehnica la respectarea termenelor limita, respectand aceleasi principii de calitate si de cerere, cu punctualitatea care au facut ca transportul molozului sa fie unul dintre bazele companiei noastre.

Colectam tot molozul produs in lucrari de demolare si constructie, le sortam, le transportam la un depozit calificat pentru managementul lor si avem grija sa furnizam certificatul emis de rampa de gunoi.

Suntem autorizati pentrul transportul molozului, asa ca avem grija de orice tip de deseuri care se pot genera, fie ca este vorba de materiale plastice, metale, betoane, lemn, pietre sau oricare alt tip de deseu.

Flota noastra moderna si performanta de camioane, condusa de marea noastra echipa umana, este pregatita sa raspunda la timp tuturor nevoilor dumneavoastra la fata locului.

Pentru intrebari sau solicitari, va asteptam sa ne contactati telefonic sau pe adresa noastra de mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.