7 avantaje oferite de tăvițele pentru portbagaj

102

Portbagajul mașinii este ideal pentru a transporta o mare varietate de produse. Poți folosi această zonă pentru valize atunci când pleci în vacanță, transportul materialelor cu care vrei să-ți renovezi locuința sau ca să-ți aduci alimentele acasă de la magazin. Practic, totul e depozitează în portbagaj. Însă ce faci atunci când observi că toate aceste articole au lăsat urme inestetice și murdărie? Menținerea curățeniei în portbagaj nu este deloc o sarcină ușoară, de aceea este recomandat să optezi pentru dotarea acestuia cu tăvițe speciale. Iată câteva dintre avantajele pe care ți le oferă aceste elemente de protecție:

1. Sunt perfect adaptate portbagajului mașinii tale

Tăvițele existente pe piață sunt produse individualizate care urmăresc perfect forma, conturul și dimensiunile portbagajului. Poți alege accesoriile necesare pentru portbagajul mașinii tale având în vedere modelul autoturismului pe care îl conduci.

2. Protejează suprafața de depozitare din portbagaj

Indiferent ce vei încărca în mașină, interiorul va rămâne întotdeauna curat. Portbagajul este unul dintre cele mai folosite locuri din întregul vehicul, acest spațiu servind pentru transportul diferitelor obiecte, indiferent de starea lor. Fie că îți așezi aici echipamentul plin de noroi cu care ai fost la pescuit ori la vânătoare sau recipiente în care se află mâncare și lichide, portbagajul nu va avea de suferit cu aceste elemente de protecție. Tăvițele au o margine înaltă de aproape 6 cm care împiedică scurgerea apei și a murdăriei de orice fel.

3. Păstrează în siguranță bunurile transportate

În general, tăvițele pentru portbagaj au o suprafață striată și mijlocul realizat dintr-un material anti-alunecare ce împiedică deplasarea bagajelor. Consistența moale poate fi de mare ajutor atunci când este vorba despre transportul unor produse fragile în portbagaj.

4. Au o rezistență ridicată și sunt impermeabile

Accesoriile de cea mai bună calitate sunt confecționate dintr-un material plastic flexibil și durabil care, spre deosebire de cauciuc, nu îmbătrânește în timp, nu are miros și se curăță cu ușurință. În plus, tăvițele pentru portbagaj realizate din material plastic flexibil sunt impermeabile și rezistă foarte bine la temperaturi înalte și joase, precum și la uleiuri sau diferite substanțe chimice.

5. Contribuie la mascarea suprafețelor deteriorate

Dacă până acum ai încercat să-ți protejezi portbagajul doar cu folii de plastic, materiale textile sau cartoane, iar capitonajul din fabrică este deteriorat, zgâriat, pătat ori rupt, scapă de orice inconveniente cu ajutorul unei tăvițe adecvate mărcii și modelului tău de mașină. Aceste elemente acoperă cu succes orice zonă inestetică, fiind o soluție simplă și economică. Înlocuirea tapițeriei originale a portbagajului în mod sigur te va costa mai mult decât o tăviță!

6. Sunt ușor de întreținut și de curățat

Pe lângă faptul că se instalează fără dificultate deoarece nu necesită șuruburi sau alte elemente de fixare, tăvițele se întrețin cu ușurință. Acestea se scot rapid din portbagaj, se șterg ori se spală cu furtunul, după care se așază la loc.

7. Adaugă valoare autoturismului tău

În cazul în care te gândești să-ți vinzi mașina, un portbagaj murdar va compromite ireversibil aspectul general al vehiculului și , mult mai important, îi va scădea valoarea de vânzare. Din fericire, tăvițele destinate zonei de încărcare a mașinii nu au doar rol predominant utilitar, ci îi pot oferi și un aspect estetic deosebit. Anumite accesorii au modele stilizate în relief sau chiar pot fi prevăzute cu marcaje ale mărcii autoturismului, lucru ce împrospătează designul portbagajului.

Dacă te-ai săturat să muncești pentru curățarea portbagajului și să pierzi timp prețios de fiecare dată când transporți obiecte care lasă urme și murdărie, orientează-te spre montarea unei tăvițe adecvate mașinii tale. Acest accesoriu te va scuti de efort pe viitor, fiind o soluție practică și, în același timp estetică, ce protejează interiorul autoturismului și îl păstrează ca nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.