Cele doua tipuri de balize directionale esentiale pentru proiectele tale

251
Publicitate

balize

Daca desfasori lucrari la nivel de carosabil sau trotuar, siguranta echipei tale si a participantilor la trafic este principala prioritate. Fireste, nu este de neglijat nici importanta calitatii lucrarilor, insa pentru a putea obtine cele mai bune rezultate este esential sa asiguri echipei tale siguranta de care are nevoie pentru a da cel mai bun randament. In acelasi timp, participantii la trafic trebuie sa cunoasca faptul ca pe carosabil sau trotuar se desfasoara lucrari, in asa fel incat sa fie mereu pregatiti sa evite zonele in care nu ar trebui sa aiba acces.

Publicitate

Pentru ca aceste lucruri sa fie posibile, este necesar sa apelezi la semnalizatoare rutiere vizibile si rezistente, care sa aiba un impact pozitiv pentru toti cei implicati in lucrari sau afectati in mod direct de ele. Iata de ce este o idee foarte buna sa apelezi la balize directionale si care sunt cele doua variante principale pentru care poti opta, in asa fel incat sa asiguri vizibilitate asupra lucrarilor pe care le desfasori, indiferent de ora!

Tipuri de balize pe care le poti utiliza in cadrul lucrarilor

Dezvoltarea infrastructurii stradale este necesara in orice localitate. Atat in mediul urban, cat si in mediul rural, sunt necesare interventii prin care sa se asigure conditii bune de trafic pentru pietoni si pentru soferi. Daca ai o firma care activeaza in domeniu, trebuie sa stii ca este esential sa investesti in echipamente prin care sa semnalizezi eficient lucrarile. Ideale, in acest sens, sunt cele doua tipuri de balize pe care le poti folosi. Este vorba despre:

Balize de dimensiuni mari – acestea au dimensiuni de 800 x 200 mm sau 1000 x 250 mm si se utilizeaza in deosebi in cazul in care este vorba despre lucrari complexe, pe suprafete extinse. Sunt produse din materiale plastice care le confera stabilitate. La interior, ele sunt prevazute si cu insertii metalice. Aceste semnalizatoare sunt suficient de stabile si mari pentru a atrage atentia participantilor la trafic si pentru a proteja lucratorii.

In acelasi timp, sunt piese usor de manipulat, caracterizate de o ergonomie ridicata. Desi sunt foarte stabile, ele au elasticiate, in asa fel incat sa nu provoace pagube in caz de contact. In plus, materialul este rezistent la schimbarile de temperatura si la contactul cu umezeala.

Balize mini – variantele mai mici au dimensiunile de 130 x 300 mm si sunt foarte usor de manevrat si de pozitionat in asa fel incat sa fie usor de observat si de la distanta. Sunt produse din PVC plastifiat si dispun de folii reflectorizante. De asemenea, au suport de fixare cu dimensiunile: 200 x 150 x 30 mm. Acesta este produs din cauciuc termoplastic. Varianta mini este perfecta pentru lucrarile mici, desfasurate pe trotuar sau carosabil.

Intra pe Vesta-MagazinOnline.ro si descopera balize mari, precum si versiuni mini pe care le poti folosi pentru a garanta siguranta echipei tale de lucru, precum si pe cea a participantilor la trafic. Investeste in solutii de calitate si beneficiaza de siguranta ca iti desfasori lucrarile in cele mai bune conditii. Pe langa solutii de cea mai buna calitate, ai acces si la preturi convenabile, precum si la conditii excelente de livrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.