Vezi aici toate detaliile necesare despre conductele de tip TEAVA PPR

213
Publicitate

Ce stim pana acum despre teava ppr

Teava PPR, cunoscuta si sub denumirea de tub din polipropilena, este cel mai frecvent utilizata tip de material pentru diferite sisteme de instalare, deoarece are o serie de avantaje importante care il disting de alte materiale din aceeasi gama.

Publicitate

Pentru realizarea instalatiilor de incalzire si alimentare cu apa, materialele de tip teava PPR sunt cea mai buna solutie deoarece sunt foarte eficiente din multe perspective si au unele caracteristici de neegalat.

Detalii despre rezistenta materialelor

O calitate importanta a teava ppr este rezistenta chimica extrem de ridicata. Acest lucru este foarte important pentru casele care sunt conectate la un sistem de incalzire centrala, deoarece curatarea conductelor lor se face cu ajutorul substantelor chimice utilizate intern care pot provoca coroziunea.

In plus, pe langa faptul ca nu exista aproape nici o coroziune, materialul din care este fabricat materialul nu permite deloc un strat depus, care poate deplasa fluxul de apa. Prin urmare, debitul ramane constant, iar valoarea sa este cu 20% mai mare decat alte tipuri de tevi.

Acest material poate fi folosit pentru a realiza multe tipuri de dispozitive, cum ar fi cele ingropate in sape, podele si pereti. Chiar daca se aplica o presiune ridicata, teava ppr are o rezistenta foarte buna, indiferent de materialul incorporat. Mai multe detalii aici: https://marola.ro/393-tevi-ppr

In plus, are rezistenta la inghet, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la crapaturi din cauza temperaturii scazute. In plus, ofera si o buna izolare fonica.

Unde puteti utiliza conductele ppr?

Dupa cum puteti vedea mai sus, cu ajutorul acestor materiale, pot fi instalate echipamente de apa si incalzire. In mod similar, datorita caracteristicilor materiei prime (adica polipropilena), poate fi un material ideal pentru fabricarea echipamentelor de incalzire prin pardoseala, deoarece poate rezista presiunii exercitate asupra sa de sapa.

In plus, nu trebuie deloc izolat. De asemenea, datorita rezistentei chimice ridicate, aceasta este o solutie foarte buna pentru construirea unui sistem de incalzire conectat la un sistem de incalzire centrala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.