Spital & Policlinica Sf. Ioan Baia Mare – CHIRURGIE

153
Publicitate

Spital & Policlinica Sf. Ioan Baia Mare - CHIRURGIE 1

Publicitate

La Spitalul & Policlinca Sf. Ioan, scopul pe care ni l-am propus este acela de a readuce zâmbetele pe chipurile celor încercați din punct de vedere al sănătății. La noi vei avea parte întotdeauna de servicii medicale de înaltă calitate, care te vor face să uiți de cât de supărătoare sunt problemele de sănătate pe care le ai.

Unele probleme de sănătate, și nu numai, pot fi vindecate doar cu ajutorul chirurgiei. La capitolul acesta, câteva dintre tipurile de chirurgie pe care medicii noștri specialiști le practică sunt: chirurgie pediatrică Baia Mare, chirugia estetică Baia Mare și chirurgie generală Baia Mare.

Chirurgia Pediatrică – Readucem zâmbetele acolo unde le este locul, pe chipurile copiilor

Micuții noștri merită un tratament preferențial, mult mai atent și cu mai multă duioșie, comparativ cu un adult. Când vine vorba de probleme precum malformațiile congenitale, tumorile, herniile și alte astfel de probleme pe care copii le pot avea, chirugia este un pas absolut necesar, iar de micuți cel mai bine se ocupă un chirurg pediatru.

În ceea ce-i privește pe cei mici, în policlinica noastră ne adresăm lor cu multă empatie și înțelegere, deoarece știm cât de înfricoșător poate părea pentru ei o intervenție chirurgicală. Ne dorim să le sporim încrederea pe care o au în medici și să transformăm policlinca noastră într-un loc plăcut pentru ei, nicidecum într-unul înfricoșător.

Chirurgie Estetică Baia Mare – Restaurarea încrederii și a echilibrului

Dacă din nefericire ai trecut printr-un accident care ți-a deformat o anumită parte a corpului sau pur și simplu îți dorești să-ți îmbunătățești aspectul fizic și să ai mai multă încredere în tine, chirugia estetică poate reprezenta o soluție salvatoare. La noi te poți bucura de următoarele proceduri de chirurgie estetică: lifting facial (întinerire facială), rinoplastia (chirurgia nasului), augmentarea sânilor sau implantul mamar, reducția mamară (micșorarea sânilor), lipoaspirația (îndepărtarea grăsimii);

abdominoplastia (chirurgia siluetei), blefaroplastie (corecția pleoapelor căzute), otoplastia (corecția urechilor), mărirea buzelor și îndepărtarea ridurilor.

Într-o situație asemănătoare cu aceasta, când te pregătești să recurgi la o intervenție de acest fel, este foarte important să ai parte de un consult preoperator și a unei analize individuale și personalizate, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Chirurgie Generală Baia Mare – sănătate la modul general

Din punct de vedere profesional, chirurgia generală este una dintre ramurile medicinei. Aceasta ocupându-se de tratarea afecțiunilor comune, cum ar fi apendicita, herniile, etc. Indiferent de gravitatea afecțiunii de care suferi, este de preferat optarea pentru niște abordări chirurgicale moderne și a tehnicilor minim invazive care reduc durerea postoperatorie și accelerează recuperarea pacienților. La noi vei avea parte și de o îngrijire postoperatorie de calitate, pentru a preveni complicațiile și a asigura o recuperare completă și ușoară.

Pentru a ne onora angajamentul făcut față de toți cei care ne calcă pragul, și pentru a ne asigura întotdeauna că pacienții noștri sunt în cea mai bună stare, în special în ceea ce privește domeniul chirurgiei pediatrice, estetice și generale. Noi încurajăm toate persoanele să caute întotdeauna sfaturi din partea specialiștilor și înainte de orice procedură, indiferent de felul său, să se informeze adecvat, pentru a lua în calcul toate variantele posibile, eventualele efecte secundare și alte lucruri de acest fel.

Pentru orice nelămurire, întrebări sau programări, nu ezitați să ne contactați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.