Tabla zincata – informatii despre cum se taie si cum se depoziteaza

467
Publicitate

Specialistii spun ca aceasta tabla zincata se pastreaza mult timp indelungat si ca este un material foarte calitativ. Ce trebuie sa stiti dumneavoastra este ca aceasta tabla zincata trebuie sa respecte anumite aspecte astel incat aceste proprietati pe care le are sa fie mult mai rezistente in timp iar proiectul dvs sa fie unul de calitate premium.

Publicitate

Exista si nefericitul caz in care investitia dumneavoastra sa nu merite daca nu respectati conditiile de ingrijire.

Aceasta tabla zincata se utlizeaza adesea in poiecte precum realizarea de acoperisuri, pereti cu rol despartitor, in cadrul haellor industriale si multe alte situatii. Este o alegere de top datorita proprietatilor sale aparte printre care regasim si rezistenta la factorii corozivi externi.

Cum tai corect aceasta tabla zincata?

Cele mai multe proiecte solicitat taierea acestei table zincata deoarece sunt cerute anumite dimensiuni. Numai prin taiere aceasta se va adapta cerintelor.

Pentru ca aceasta tabla este realizata in intregime din renumitul zinc, taierea se va afce in conditii speciale, adica cu ajutorul unei ghiotine. In caz contrar nu exista aceasta optiune si faceti greseala de a taia tabla zincata cu flexul riscati in mod categoric sa afectati stratul de zinc si sa isi piarda prorpietatile.

Se recomanda sa vopsiti aceasta tabla cu un strat de vopsea cu zinc, deoarece proprietatile initiale se vor altera in timp daca nu este ingrijita.

Reguli de depozitare

Tabla zincata trebuie sa indeplineasca anumite reguli de depozitare. Intai de toate, optatati sa depozitati aceasta tabla in hale inchise cu o ventilatie buna si pe niste paleti de lemn. In plus, trebuie sa aveti grija ca aceasta temperatura sa nu depaseasca 10 grade celsius.

Nu uitati ca aceasta tabla zincata trebuie sa fie invelita si pozitionata pe lateral, ca sa nu apara riscul condensului.

Alege magazinul online Mesteru Manole pentru cele mai bune materiale de constructie de pe piata romaneasca. Iti garantam servicii de call center ce te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri. Produsele sunt accesibile ca pret, iar proiectul dumneavoastra va fi in mod clar un proiect de succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.