Instalatii fotovoltaice SolarEdge-cea mai buna alegere !

443
Publicitate

SolarEdge a inventat o soluție inteligentă de invertor care a revoluționat modul în care energia este recoltată și gestionată într-un sistem fotovoltaic solar. Sistemul invertor optimizat de curent continuu. SolarEdge maximizează generarea de energie la nivelul modulului fotovoltaic solar individual, reducând în același timp costul energiei produse de sistemul solar fotovoltaic.

Abordând o gamă largă de segmente ale pieței solare, de la instalațiile solare rezidențiale până la instalațiile solare comerciale și mici, sistemul SolarEdge constă din invertoare, optimizatoare de putere, soluții de stocare și o platformă de monitorizare.

Publicitate

Instalatii fotovoltaice SolarEdge permit recoltarea energiei superioare și gestionarea modulelor prin implementarea optimizatoarelor de putere pentru fiecare modul, menținând în același timp un cost competitiv al sistemului prin menținerea centralizată a inversării curentului alternativ și a interacțiunii rețelei utilizând un invertor simplificat.

Producătorii de module, instalatorii și proprietarii de sisteme beneficiază de avantajele tehnologiei SolarEdge, care permit producția maximă de energie prin utilizarea optimă a acoperișului prin design fără constrângeri, monitorizarea nivelului.. Misiunea Instalatii fotovoltaice SolarEdge este de a deveni principalul furnizor de soluții de invertor în toate segmentele de piață a energiei solare și de a extinde disponibilitatea energiei solare regenerabile și curate.

Esența strategiei de fiabilitate Instalatii fotovoltaice SolarEdge este o metodă multi-nivel bazată pe fizică de identificare a punctului de eroare. Furnizarea unei garanții pentru o perioadă de funcționare operațională a fost posibilă printr-o combinație de reguli de proiectare orientate spre fiabilitate. Cu o selecție a furnizorilor de vârf și a testelor de acceptare a componentelor lor, care au fost fabricate în medii bine controlate, a fost efectuată testarea accelerată a duratei de viață a sistemului (și a componentelor acestuia) până la punctul de uzură, pentru a determina când produsul va eșua, la ce rată și prin care mecanismele de eșec.

Fiabilitate pe mai multe niveluri

Planul de fiabilitate multi-nivel SolarEdge implică analiza de proiectare și calificarea de către experți interni și externi, testarea subsistemelor prin testarea accelerată a vibrațiilor (ALT) a componentelor critice și testarea integrativă a prototipurilor de proiectare (prin HALT) și grupuri mari de eșantioane.

Ca parte a acestor eforturi, zeci de mii de componente au fost evaluate în camere de viață accelerată (ardere, ciclism termic, umiditate etc.), precum și sute de produse în teste pe teren și teste de rezistență. Aceste teste s-au desfășurat pentru echivalentul a peste 100 de ani (cu mult peste durata de viață estimată a sistemelor fotovoltaice). Lecțiile învățate sunt de nepretuit și, ca urmare, Instalatii fotovolatice SolarEdge produce sisteme cu fiabilitate de neegalat.

Pentru a verifica dacă fiecare produs de la Instalatii fotovoltaice SolarEdge care lasă instalațiile de producție conforme cu standardele noastre de înaltă fiabilitate și calitate, fiecare componentă, subansamblu și produs final sunt testate de mai multe ori în timpul producției.

Aceste teste includ: inspecția automată a opțiunilor, testarea în circuit, testarea funcțională la nivel de bord și de componente, testarea siguranței și testarea integrativă a tensiunii. Aceste proceduri riguroase de screening și testare, care sunt finalizate pentru 100% din produsele pe care le realizăm, ne permit să garantăm că produsele de la Instalatii fotovoltaice SolarEdge funcționează conform așteptărilor pentru toată durata de viață a produsului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.