Tommy Hilfiger se asociază cu creatorii Roblox pentru o colecție virtuală

310
Publicitate

Tommy Hilfiger se asociază cu creatorii Roblox pentru o colecție virtuală 1

Publicitate

Marca de modă premium Tommy Hilfiger a dezvăluit un parteneriat cu opt designeri de conținut generat de utilizatori (UGC) din comunitatea Roblox pentru a crea o colecție de treizeci de piese de modă digitale pe care jucătorii le pot folosi pentru a-și îmbrăca avatarurile.

Colecția Tommy x Roblox Creators este disponibilă prin intermediul pieței globale a platformei online. Modelele sunt influențate de modelele de firmă din viața reală ale brandului și sunt îmbinate cu variante de design dezvoltate de creatorii UGC.

Printre articolele disponibile se numără un rucsac Tommy Jeans, o pălărie cu găleată și o fundiță pentru cap, precum și o cască și 20 de skin-uri 2D realizate de doi designeri. Partenerii au avut libertatea creativă de a reinterpreta piesele mărcii atât în obiecte digitale 2D, cât și 3D.

In Romania, articole fashion marca Tommy Hilfiger le gasesti la cele mai bune preturi pe renumitul magazin online FashionDays, in special daca ai la indemana si un cod reducere Fashion Days.

Tommy Hilfiger se asociază cu creatorii Roblox pentru o colecție virtuală 2

Îmi place cum brandul a fost deja adoptat neoficial în platforma Roblox, utilizatorii creându-și propriile stiluri Tommy Hilfiger”, a comentat Hilfiger, într-un comunicat. “Nu am putut să ratăm șansa de a ne asocia cu unii dintre acești fani pentru a duce această autoexprimare cu un pas mai departe, dându-le posibilitatea de a da o notă creativă stilurilor oficiale ale mărcii.

Hilfiger se alătură astfel unei serii tot mai numeroase de designeri și branduri care au apelat la comunitatea Roblox pentru a oferi o abordare digitală a colecțiilor lor. Ralph Lauren, Nike și Vans se numără printre cei care se înghesuie pe platformă, oferind totul, de la ținute de avatar până la experiențe imersive în toată regula.

De asemenea, aceasta nu este prima explorare a lui Hilfiger în sfera digitală. În 2020, brandul a încheiat un parteneriat cu creatorii in-game ai jocului Animal Crossing de la Nintendo: New Horizons, construind “Insula Tommy” pentru ca jucătorii să o viziteze, să o exploreze și să cumpere colecții digitale.

Sursa Articol FashionUnited.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.