Top cele mai bune laptop-uri Asus ale acestui an

209
Publicitate

Compania taiwanesă Asus este printre cele mai cunoscute companii în ceea ce privește laptopt-urile. Aceasta s-a concentrat în mod constant pe îmbunătățirea performanțelor și pe un design cât mai bun.

Publicitate

Acest lucru a putut fi vizibil și la CES, anul acesta, unde Asus a prezentat noua serie Asus Vivobook S ce îmbină stilul cu performanțele. Noile laptop-uri sunt dotate cu cea de-a 10-a generație de procesoare Intel și vin într-o carcasă realizată dintr-un aluminiu texturat și plastic foarte ușor, iar utilizatorii pot opta pentru Resolute Red, Gaia Green, Dreamy White sau Indie Black. De asemenea, seria include o versiune de 13.3 inch, una de 14 inch și una de 15.6 inch.

Până această serie va fi lansată, Asus are pe piață multe alte modele ce reprezintă alegeri foarte bune pentru cei ce își doresc un laptop performant, cu un design interesant și la un preț foarte avantajos. Asus au unele dintre cele laptop-uri de buget, laptop-uri de gaming, dar și unele dintre cele mai bune Ultrabook-uri pe care le poți achiziționa în 2020.

Asus Vivobook – oferte

În cazul în care sunteți în căutarea unui nou laptop, puteți lua în considerare următoarele modele:

  1. Asus Zenbook 13 UX333FA

Acest laptop vine cu un procesor Intel Core i5, 8 GB de memorie RAM și 256 GB de memorie SSD. Este un laptop excelent și performant la un preț sub 1000 de euro. Are caracteristici impresionante și o baterie ce durează aproximativ 11 ore jumate. Design-ul este unul premium, iar conectivitatea este excelentă, având atât port-uri atât USB-C cât și USB-A.

  1. Asus Zenbook 14 UX433

Top cele mai bune laptop-uri Asus ale acestui an 1

Cu un procesor Intel Core i7, 16 GB de memorie RAM și 512 GB memorie SSD , acest laptop este unul foarte performant, totul sub un design compact și durabil cu un aspect premium. Placa video este Intel UHD 620. Tastatura este una iluminată LED. Per total, acest laptop este unul ce își propune să îți ofere performanțe excelente la un preț avantajos, toate acestea sub o carcasă compactă și ușoară.

  1. Asus Vivobook S15

Un laptop cu display generos, un procesor Intel Core i5, 8 GB de memorie RAM, 256 GB de memorie internă și o placă video Intel UHD 620. De obicei trebuie să plătești destul de mult pentru un laptop cu un ecran mare, performanțe bune și un design pe măsură, dar nu și în cazul acestui laptop. Îl poți achiziționa la un preț de aproximativ 3200 de lei și chiar mai puțin în cazul în care îl prindeți la ofertă.

  1. Asus ROG Strix Car III

Pentru cei ce își doresc un laptop de gaming, acest laptop oferă cam tot ce ar fi necesar într-un laptop de gaming. Procesorul este unul Intel Core i7, cu 16 GB memorie RAM, 1 TB de memorie SSD și o placă video Nvidia GeForce GTX 2060. Prețul acestuia este evident mai mare față de laptop-urile anterioare, fiind chiar aproape dublu, dar având în vedere specificațiile acestuia și design-ul premium, merită până la ultimul bănuț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.