Trei idei moderne de placare a peretilor din baie

148
Publicitate

Ardezia flexibila, impreuna cu alte doua tehnici moderne, microcimentul si terrazzo, sunt variante de placare care transforma baia intr-un spatiu sofisticat si rezistent.

Cum sa gasesti o solutie de placare a peretilor din baie moderna si de viitor?

Publicitate

Cautarea solutiilor de placare a peretilor din baie trebuie sa fie facuta dupa criterii de estetica, dar si de functionalitate. Tehnicile moderne de tipul ardeziei flexibile, microcimentului sau terrazzo se disting prin design versatil, dar si prin aplicabilitate pe diverse suprafete.

Solutia ideala pentru placarea suprafetelor din baie – microciment, terrazzo sau ardezie flexibila

Microcimentul adauga un aspect modern si minimalist spatiului, avand o suprafata neteda si uniforma. Fiind aplicat intr-un singur strat, microcimentul este rezistent la uzura si agenti chimici, oferind o durabilitate deosebita.

Poate fi aplicat atat pe pereti, cat si pe podele, creand o continuitate estetica in designul baii.

Terazzo aduce o nota distinctiva, combinand bucati de marmura, cuart si alte materiale intr-un design complex. Cu o durabilitate remarcabila, fiecare piesa de terrazzo este unica datorita amestecului individual de materiale.

Ardezia flexibila, insa, este considerata nu doar un material modern de placare, ci si o solutie de viitor a amenajarilor interioare, fiind piatra naturala 100%, ecologica, dar maleabila.

Aceasta este foarte la indemana de transportat si de acoperit rapid peretii baii sau ai altor incaperi.

In multe dintre cazuri, aplicarea foilor de ardezie flexibila poate fi facuta si pe cont propriu, deoarece nu necesita multe cunostinte tehnice, ci doar utilizarea adezivilor potriviti si indemnare. Insa, pentru lucrarile complexe, ideal ca lucrarea sa fie realizata de specialistii care pot face un montaj fara cusur.

Opteaza pentru amenajarea peretilor din baie pentru un material care se evidentiaza prin adaptabilitate foarte mare, rezistenta la umiditate si intretinere usoara precum ardezia flexibila astfel incat investitia sa fie rentabila pe termen lung.

Acest material natural considerat un tapet de piatra veritabil poate fi face diferenta atat in ceea ce priveste aspectul estetic obtinut care se delimiteaza total de alte materiale decorative clasice, cat si in ceea ce priveste efortul si timpul dedicate montajului si intretinerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.