Ultrasunete | prezentare generala a intregii proceduri

150

Sedintele de ultrasunete au devenit din ce in ce mai cautate in randul doamnelor si domnisoarelor dintr-o lista mai lunga de motive. Asadar, ele apeleaza la aceasta metoda de remodelare corporala deoarece este o procedura sigura si non invaziva. Si nu numai!

Tesutul adipos este lucrat si eliminat in timp foarte rapid datorita acestor proceduri. Ea este o procedura deloc dureroasa si va va ajuta sa ajungeti la rezultatele pe care vi le doriti de foarte mult timp.
ultrasunete
Chiar nu este nevoie sa va ganditi ca este necesar sa apelati la metode chirurgicale dureroase pentru a arata cum va doriti.

Scapa de afectiuni

Exista studii care au validat procedurile cu ultrasunete de intensitate redusa drept o metoda eficienta si sigura pentru reducerea grasimii corporale, in special cu tratament repetitiv. In acest sens, cresterea concomitenta a nivelului lipidelor plasmatice va necesita investigatii suplimentare pentru a determina impactul pe termen lung al acestei tehnologii asupra sanatatii.

Reducerea grasimii corporale a devinit o problema importanta in societatea moderna din cauza consumului ridicat de calorii si a lipsei de exercitii fizice. Extra tesutul adipos care se depune in jurul abdomenului, sanilor, soldurilor si coapsei determina nemultumirea de sine asupra propriului corpul. Astfel, cererea ulterioara pentru tratamente eficiente, sigure si simple precum tratamentul cu ultrasunete in vederea reconturarii corpului a crescut din ce in ce mai mult.

Acestea au o frecventa destul de redusa, cuprinsa intre 1 MHz si 3 MHz. Acest lucru inseamna ca emisia lor poate fi clasificata ca fiind de doua tipuri. Vorbim, pe de-o parte, de emisia continua, si pe de alta parte de o emisie pe baza de impulsuri. Cu alte cuvinte, de o emisie intrerupta pentru furnizarea de ultrasunete.

Contraindicatii si efecte ale ultrasunete

Asemeni oricarui alt tratament din domeniul medical sau de infrumusetare, tratamentul prin ultrasunete nu se recomanda, cu precadere, persoanelor care prezinta inflamatii cutanate. Vorbim de boli de piele, varice proeminente, boli cardiace ori chiar epilepsie.

Micro-vibratiile emise pot afecta si mai tare problemele deja existente.

Astfel, in urma undelor generate se produc efecte de stimulare termica si acustica a circulatiei sanguine. Acest lucru inseamna ca tratamentu prin ultrasunete ajuta la controlul optim al oxidarii celulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.