Un implant dentar inserat cu succes va rezolva inclusiv problemele de masticatie!

239
Publicitate

implant dentar

Ideea de a-ti reface dantura prin intermediul unei proteze clasice nu iti… surade deloc? Iti doresti o lucrare de reabilitare orala cu rezistenta indelungata, care sa nu iti agraveze sanatatea in niciun fel? Tratamentul cu implant dentar este din ce in ce mai solicitat in randul pacientilor care si-au pierdut dantura partial sau total! Avantajele de durata ale acestor dispozitive sunt incontestabile, iar recenziile pozitive ale celor care au apelat la solutiile oferite de implantologie reprezinta cea mai buna dovada ca tratamentul cu implanturi se bucura de un real succes.

Publicitate

 

De ce este atat de important un implant dentar?

 

Indiferent de coroana dentara aleasa, aceasta nu isi va putea “exercita” functiile fara o radacina puternica, pe care sa se sprijine. Surubul realizat din titan in combinatie cu alte aliaje este indispensabil in acest sens, preluand atributiile radacinii naturale si sustinand coroana care ii va fi atasata. Datorita acestei insemnatati, cercetatorii au dezvoltat continuu tehnicile de inserare si materialele utilizate, dispozitivele fiind in prezent 100% biocompatibile cu organismul uman si constituind cea mai eficienta metoda pentru inlocuirea dintilor, cu o rata de succes de peste 95%.

 

Cu ajutorul tratamentelor cu implant dentar de la www.dentalexcellence.ro pot fi inlocuiti unul sau mai multi dinti, pot fi fixate protezele si pot fi solutionate cazuri dintre cele mai complexe, care nu ar fi avut nicio posibilitate de abordare cu ani in urma. Pornind de la sistemele clasice, s-au dezvoltat, la ora actuala, sisteme inovative exceptionale, dintre care cel mai cunoscut este Fast and Fixed.

 

Stiai ca poti avea dinti ficsi in doar 24 de ore? Solutia este oferita chiar de cel mai cunoscut sistem de inlocuire imediata a dintilor: Fast and Fixed. Acesta nu vine doar cu o rezolvare rapida a cazurilor, ci si cu un pachet remarcabil de avantaje. Foloseste un numar mai mic de implanturi fata de varianta traditionala de tratament si evita interventiile de aditie de os si sinus lift. Procedura este considerata minim invaziva pentru pacient, iar preturile sunt accesibile.

 

Care sunt beneficiile de care te vei bucura dupa inserarea unui implant dentar?

 

  • Se opreste procesul de migrare a dintilor

 

Inserarea unei radacini artificiale opreste procesul natural de migrare a dintilor invecinati spre spatiul ramas gol. In acest fel, este impiedicata acumularea deranjanta de resturi alimentare intre dinti si este evitata aparitia spatiilor interdentare inestetice.

 

  • Se reiau functiile masticatorii

 

Integrarea dispozitivului in tesutul osos permite refacerea coroanei dentare, dar si reluarea functiilor masticatorii. Te vei putea bucura din nou de alimentele preferate, iar, dupa o perioada, nu vei mai face diferenta intre dintii naturali si cei care se sprijina pe implant.

 

  • Sunt impiedicate procesele de atrofie osoasa

 

Interventiile efectuate la timp vor duce la evitarea proceselor de atrofie osoasa, resorbtie osoasa si retractie gingivala, iar tesuturile din jurul radacinii dintelui care a fost extras sau pierdut isi vor mentine forma naturala.

 

  • Rezista o viata

 

Durata medie de folosire a unui implant dentar este de 15-25 de ani, insa sistemele din generatia noua pot fi folosite toata viata, in functie de sanatatea orala a pacientului. Te poti bucura astfel de o dantura 100% functionala si estetica, savurand din plin, la propriu si la figurat, fiecare clipa.

 

  • Este pastrat aspectul tanar al fetei

 

Mai mult, nu vor mai fi remarcate nici modificarile de la nivelul fizionomiei, cauzate de caderea dintilor. Chipul tau isi va pastra aspectul tanar, iar tonusul va fi de invidiat.

 

Tu cand ai programat consultatia pentru tratamentul cu implant dentar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.