Un serviciu de care acum chiar ai nevoie: livrare apa la domiciliu!

392
Publicitate

livrare apa la domiciliu

Anul 2020 a facut ca, prin starile de alerta si de urgenta cu care ne-am confruntat si prin teama de infectare cu virusul Covid-19, contactul dintre noi sa fie tot mai anevoios. Simplul mers la supermarket a devenit o povara, nu atat fizica, cat mentala, iar tot mai multe afaceri au cautat si au gasit metode de a-si oferi produsele direct clientului, la usa casei lui.

Publicitate

Atunci cand te gandesti la produse esentiale pentru traiul de zi cu zi te gandesti, desigur, la mancare – sursa ta de energie – si la produse casnice, dar si mai importanta pentru viata este apa! Cu un consum recomandat de medici de minimum 2 litri pe zi per persoana, nevoia de apa poate necesita cele mai dese deplasari, atunci cand nu faci aprovizionari masive dintr-odata.

Gata cu caratul baxurilor de apa de la magazin!

Dar pentru a nu iti bate tu capul, carand la nesfarsit bidoanele cu apa pana la tine acasa, acum exista H2On.ro – cel mai bun serviciu de livrare apa la domiciliu. Pentru ca in zilele noastre exista o solutie pentru orice, iata ca acum ai si serviciul care iti aduce apa direct acasa!

H2On.ro este iti ofera apa de izvor netratata chimic, provenita din panza freatica Fratesti Orizont 3. Aceasta este separata de alte panze freatice prin mai multe straturi impermeabile de argila, astfel fiind imposibila contaminarea cu factori poluanti.

livrare apa la domiciliu H2On.ro

Livrare apa la domiciliu si chiar mai mult de atat!

Cel mai des clientii opteaza pentru bidonul deja trademark de 19 litri, dar H2On.ro nu ofera doar livrare de apa la domiciliu, ci si cafea sau suc natural. Acesta din urma este produs prin presarea la rece, una dintre cele mai vech metode de prelucrare a fructelor. Cu ajutorul tehnologiilor moderne folosite, este asigurata pastrarea tuturor vitaminelor si mineralelor atat de necesare consumului de zi cu zi. Sucurile GUSTOn se diferentiaza de bauturile racoritoare clasice prin faptul ca sunt naturale, pe cand cele gasite in comert contin adaosuri foarte mari de zahar.

Oferte speciale in timpul distantarii sociale!

Pentru a sprijini clientii in acest an in care pandemia ne pune la grea incercare, in cadrul ofertelor de livrare apa la domiciliu poti opta si pentru spray-uri dezinfectante si masti de protectie, pentru a te proteja pe tine si cei apropiati de raspandirea virusului. Una dintre cele mai populare oferte in momentul de fata contine 3 bidoane de 19 litri de apa, impreuna cu un spray alcool si masti de protectie, la doar 199 de lei. Astel, printr-o singura comanda vei rezolva nu doar necesitatea de baza a hidratarii zilnice, ci si protejarea atat de necesara in vremurile grele prin care trecem.

Prin urmare, de acum incolo cand ai nevoie sa te aprovizionezi cu apa acasa sau la locul de munca, apeleaza cu incredere la H2On.ro si nu vei regreta! Programul livrarilor este de la ora 9 la 18 in zilele lucratoare si de la 9 la 15 – sambata si duminica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.