De ce să optați pentru mobilier din oțel inoxidabil?

183
Publicitate

Este greu de imaginat o afacere modernă în domeniul restaurantelor sau, de exemplu, activitatea instituțiilor medicale fără utilizarea mobilierului din oțel inoxidabil. Mobilierul din oțel inoxidabil este: durabil, practic, multifuncțional și elegant.

Publicitate

Acesta se integrează armonios în interior, rezolvând în același timp o serie de probleme importante:

 • economisirea și utilizarea optimă a spațiului;
 • creșterea productivității personalului;
 • deservirea promptă a clienților;
 • eliminarea riscurilor sanitare etc. 

Domeniile în care este solicitat mobilierul din oțel inoxidabil

Mobilierul din oțel inoxidabil se caracterizează prin versatilitatea sa, astfel încât este utilizat în multe instituții:

 • medicale;
 • guvernamentale;
 • educaționale;
 • producție, etc.

Aceste confectii metalice pot fi întâlnite chiar și în viața de zi cu zi, dar sunt apreciate în special în cafenele, restaurante și alte unități de catering, precum și în centre comerciale, săli de expoziție, magazine, supermarketuri etc.

Cel mai căutat echipament în bucătăriile profesionale este mobilierul din oțel inoxidabil. Oțelul inoxidabil este un oțel pe bază de fier cu diverși agenți de aliere. În funcție de serie, acesta se poate caracteriza printr-o rezistență ridicată la coroziune, acizi, baze și temperaturi ridicate.

Mobilierul cu rafturi metalice este ideal pentru mediul de lucru specific bucătăriilor profesionale, astfel încât este proiectat pentru mulți ani de utilizare la temperaturi ridicate și umiditate. Oțelul inoxidabil nu se corodează sub influența tigăilor fierbinți, a umidității ridicate sau a influențelor mecanice.

Caracteristici și avantaje ale mobilierului din oțel inoxidabil

Mobilierul din oțel inoxidabil are o serie de avantaje:

 • Ușor de curățat – oțelul inoxidabil, spre deosebire de multe alte materiale, nu absoarbe murdăria, astfel încât să scăpați de ea nu este dificil;
 • Rezistență incredibilă – în această privință, oțelul inoxidabil este comparabil cu titanul, care este de zeci de ori mai scump. Zgârieturile și zgârieturile nu sunt o problemă pentru mobilierul din oțel inoxidabil;
 • Design neutru – o culoare metalică cu luciu nu intră în conflict cu alte texturi din interior, fie că este vorba de o bucătărie profesională, o cameră de vânzări sau o cameră de zi într-un apartament. Mobilierul din oțel inoxidabil nu are nevoie de nicio vopsea sau finisaj suplimentar, ceea ce are, de asemenea, un efect pozitiv asupra prețului său;
 • Ecologic și sigur pentru alimente – oțelul utilizat în producția de echipamente profesionale de catering și comerciale nu emite substanțe nocive și nu reacționează cu produsele alimentare;
 • Gamă extrem de largă de modele – oțelul inoxidabil are o bună formabilitate (poate fi ușor tras la rece, tras și răsucit în timpul producției de mobilier). De asemenea, poate fi sudat folosind toate metodele de sudare cunoscute, ceea ce face posibilă fabricarea unor modele de orice complexitate.

Oțelul inoxidabil își păstrează caracteristicile originale în toate operațiunile. Dintre toate metalele disponibile, este cel mai versatil. Nu corodează și nu reacționează chimic cu diverse substanțe care sunt utilizate frecvent în producție sau în mediile casnice. Acest lucru asigură faptul că curățarea zilnică a suprafețelor nu provoacă nici cea mai mică deteriorare. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.