Vopsirea in unitatile industriale

194
Publicitate

Proiectele de vopsire pot fi complexe si costisitoare. In ultimii ani, unitatile industriale au pus deoparte mai mult spatiu in buget pentru intretinere. Cu toate acestea, managerii de facilitati ezita adesea sa se angajeze intr-un proiect de vopsire la scara larga. Cand inainteaza, adesea considera ca procesul de  propuneri este lent si complex.

Unii vanzatori promit prea mult si nu livreaza, ceea ce duce la probleme in viitor. Cand proiectul este realizat corect, adauga multa valoare – dar atunci cand este gresit, va poate afecta afacerea pentru o lunga perioada de timp. Pentru cei mai buni specialisti, cauta vopsitorie Bucuresti.

Publicitate

Intelegem ca un proiect major de vopsire industriala poate fi o sarcina descurajanta. Avand in vedere acest lucru, am dezvoltat un ghid pas cu pas care descompune fiecare aspect in sarcini gestionabile.

Obtinerea profitului pe care il asteptati pentru proiectul dvs. de vopsire necesita claritatea obiectivelor dvs. de la inceput pana la sfarsit. Cu toate acestea, pana acum, nu a existat nicio resursa cuprinzatoare care sa faca acest lucru posibil. Vopsirea industriala este o industrie aglomerata si nu orice antreprenor va fi potrivit pentru dvs. Credem ca fiecare client ar trebui sa aiba posibilitatea de a lua o decizie in cunostinta de cauza.

Vopsirea nu este o prioritate mare in bugetele fabricilor de astazi, dar poate ca ar trebui sa fie.

O lucrare completa de vopsire industriala serveste la revitalizarea unei instalatii si la sustinerea performantei de inalta calitate. Vopsirea din fabrica nu este doar despre aspect, ci este despre a face o investitie care va va intari capacitatea de a oferi rezultate de clasa mondiala.

Vopsirea fabricii dvs. are rezultate in trei moduri distincte:

Moralul unei echipe si concentrarea asupra locului de munca sunt puternic afectate de mediu. Daca facilitatile arata degradate si uzate, oamenii pur si simplu nu isi vor lua munca la fel de in serios. Acest lucru ii afecteaza in special pe angajatii noi sau fara experienta care nu sunt inca investiti in misiunea dumneavoastra.

O noua lucrare de vopsea este o modalitate vizibila si cuprinzatoare de a arata ca esti mandru de munca ta. Va ajuta sa atrageti angajati buni, demonstrandu-va angajamentul fata de excelenta.

Trasee de tur

Daca exista zone publice ale unitatii dvs., acestea reprezinta marca dvs. in lume. Un proiect de vopsire asigura ca imaginea marcii dvs. de calitate, siguranta si concentrare asupra clientilor straluceste in fiecare element al zonei dvs. de lucru – sporind increderea clientilor si utilizatorilor finali.

In lumea high-tech de astazi, oamenii sunt fascinati de functionarea interioara a site-urilor de productie. In plus, cei mai exigenti clienti vor dori sa va vada de aproape facilitatile inainte de a incheia un acord cu dvs. Un strat proaspat de vopsea arata ca esti pregatit pentru ceea ce rezerva viitorul.

Performanta

Vopsirea poate imbunatati performanta echipamentului. Materialele potrivite, aplicate in mod corect de catre experti, va pot economisi mii de dolari in costuri de intretinere pe termen lung. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba despre componentele din otel care trebuie sa fie rezistente la rugina si rezervoarele rezistente la scurgeri.

Deoarece vopsirea adauga la longevitate echipamentului dvs., veti descoperi adesea ca proiectele mai mici de vopsire se ating pe un orizont de timp de doar cativa ani. Vopsirea componentelor dumneavoastra astazi este mult mai putin costisitoare – si mult mai putin perturbatoare – decat inlocuirea lor intr-un an sau doi.

Cum are loc vopsirea electrostatica?

Vopseaua electrostatica sau acoperirea cu pulbere este o acoperire care difera de vopselele conventionale, cum ar fi acrilice sau gliceroftalice. Vopseaua electrostatica este de obicei aplicata pe suprafetele metalice. Se potriveste insa si pentru alte suprafete, cu conditia ca acestea sa aiba sarcini electrice (vom explica de ce mai tarziu).

Vopseaua electrostatica este un strat excelent care este potrivit pentru multe suprafete. Nu exista o singura vopsea electrostatica, mai degraba este compusa diferit in functie de nevoile clientului.

Vopseaua pulbere epoxidica este compusa din rasina si intaritor si recomandata pentru aplicarea pe tevi si piese de constructii industriale. Principalul sau avantaj este rezistenta ridicata la coroziune.

Vopseaua pe baza de poliester este compusa din pigmenti si lianti si este diluata intr-un solvent. Evaporarea acestui lichid asigura o acoperire cu aderenta excelenta care evita ingalbenirea vopselei. Acest produs este recomandat pentru cadre metalice, acoperisuri de parcare sau mobilier de gradina.

Dupa cum sugereaza si numele, vopseaua hibrida este o combinatie a celor doua vopsele anterioare. Compus din poliester si epoxid, are o rezistenta chimica ridicata. Aceasta vopsea este excelenta pentru aplicarea pe elemente precum panouri electrice, electrocasnice sau piese auto.

Aplicarea vopselei electrostatice nu este un proces de zi cu zi. Un vopsitor industrial calificat va folosi un pistol special de pulverizare incarcat static, cu un compartiment pentru ca vopseaua pulbere sa fie aplicata corect.

Vopseaua este apoi ejectata cu o sarcina pozitiva sau negativa (in functie de sarcina de pe suprafata de vopsit) pentru a se asigura ca stratul este lipit corespunzator. Pulberea este apoi trasa ca un magnet pe suprafata piesei de vopsit si fixata permanent acolo. Ultimul pas este sa incalziti piesa intr-un cuptor la 400 de grade Fahrenheit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.