3 motive pentru care sa alegi anvelopele all season

234
Publicitate

3 motive pentru care sa alegi anvelopele all season 1

Publicitate

Odata cu schimbarea anotimpului, soferii incep sa se preocupe de schimbarea anvelopelor, astfel incat sa poata circula in conditii de siguranta. Exista insa si o categorie de soferi care stau fara astfel de griji si care nu sunt nevoiti sa stea la cozile de la vulcanizare pentru schimbarea anvelopelor, deoarece au montate anvelope all season. 

Daca in trecut acestea erau considerate a fi de o eficienta slaba in ceea ce priveste performantele la rularea autoturismului pe diferite tipuri de asfalt – umed, uscat, acoperit cu polei – astazi, acestea au fost perfectionate, pentru a putea fi folosite in aproape orice conditii. 

Un aspect de care trebuie sa tina cont soferi este ca anvelopele all season se recomanda, in cazurile cand nu se parcurg mai mult de 6.000 de kilometri intr-un an si se circula preponderent in oras. In aceste situatii, soferi isi pot alege anvelopele potrivite si care se afla in top 10 anvelope all season, deoarece sunt unele dintre cele mai performante din sectorul lor. 

Printre motivele pentru care sa se aleaga anvelopele all season se regasesc urmatoarele:

Cu anvelopele all season se poate rula in orice anotimp 

Odata cu venirea anotimpului rece, soferii trebuie sa schimbe anvelopele autovehiculelor lor, pentru a nu fi luati prin surprindere de capriciile vremii si pentru evita sanctiunile aplicate de organele de politie in cazul nerespectarii legislatiei rutiere. 

Costurile cu intretinerea autovehiculului sunt mai mici 

Faptul ca soferii nu mai sunt nevoiti sa cumpere cate un set de anvelope pentru fiecare anotimp reprezinta o modalitate de economisire foarte importanta. Astfel ca si costurile necesare cu intretinerea si echiparea corecta a masinii sunt mai mici. 

Anvelopele sunt protejate impotriva deteriorarii din cauza depozitarii incorecte 

Montarea si demontarea repetata a anvelopelor, precum si o depozitare incorecta a acestora, duc adesea la deteriorarea acestora desi nu sunt uzate din cauza folosirii intense. Acest tip de deteriorare nu se aplica si in cazul anvelopelor all season, care ajung sa se toceasca de la rularea pe asfalt.  

In concluzie, cu toate ca uneori sunt blamate, anvelopele all season au numeroase avantaje si motive pentru care sa fie alese.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.