5 Modalități de îmbunătățire a activității în departamentele de HR

366
Publicitate

Administrare personal, pontaj, rapoarte sunt doar câteva din sarcinile cu care se confruntă companiile și departamentele de resurse umane. Uneori acestea pot crea mari bătăi de cap, mai ales când trebuie făcute manual. Totuși, contemporaneitatea a adus cu sine o evoluție tehnologică foarte avansată. Atunci, de ce să rămânem prinși în proceduri greoaie și repetitive care ne suprasolicită? Ca răspuns la această întrebare, companiile de IT au venit cu soluții  software destinate eficientizării și automatizării procedurilor de muncă.

Iar în societatea actuală acesta presupune să menții pasul cu noutățile, astfel încât să îți asiguri nu doar confort, cât și eficiență. Cum faci asta? Simplu. Apelezi la tehnologie. Da, automatizarea procedurilor de muncă este soluția cea mai utilă și la îndemână pentru a-ți asigura performanța.

Publicitate

Prin ce te poate ajuta tehnologia? Prin aplicații care să monitorizeze următoarele tipuri de sarcini și nu numai:

  1. Pontaj

Cu ajutorul unui pontaj electronic, poți colecta datele de prezență prin două modalități: prin completarea digitală a programului de lucru, cu posibilitatea de a seta recurența acestuia, sau prin sistemul punch in / punch out cu ajutorul unor terminale digitale, care vor înregistra datele. Simplifici, colectezi și gestionezi mai simplu.

  1. Administrare personal

Fiind o provocare constantă, atât pentru firmele  mari, cât și pentru cele de mici dimensiuni, o agendă electronică de colectare a informațiilor despre angajați este un instrument util de administrare al angajaților. Aceasta poate cuprinde date personale, date contractuale, date profesionale ș.a.m.d. Poți monitoriza, astfel, toate modificările care intervin, alături de toate documentele acestora: analize medicale, concedii, învoiri, delegații, etc.

  1. Calculare salariu

Da, o singură aplicație poate prelua această operațiune. Având la bază datele contractuale, alături de normele legislative, calcularea salariului se face rapid și corect, în doar câțiva pași.

  1. Rapoarte

Generarea de rapoarte te ajută să reduci considerabil timpul de întocmire al acestora. Cu ajutorul tehnologiei, modulele de rapoarte te mențin informat despre statusul acțiunilor din companie. Funcționând pe baza datelor colectate în sistem, cu ajutorul acestui sistem poți generarapoarte precise și corecte. Fiind o modalitate utilă pentru administrarea de personal, poți urmări, de exemplu, dacă procedura de pontaj pe care o utilizezi este eficientă.

  1. Fluturași via E-mail

Sistemele automate de emitere și trimitere prin e-mail fluturași direct către angajați te ajută să menții o comunicare eficientă cu aceștia, în timp ce îți reduci semnificativ volumul de muncă. Uită de completarea foilor de calcul, automatizează procesul!

Indiferent dacă ai un număr limitat de angajați, sau te ocupi cu gestionarea acestora pentru mai multe companii, ceea ce implică, desigur, un volum mai mare, este important să ai o evidență clară asupra parcursului fiecăruia în parte.

Soluțiile propuse de UCMS by AROBS sunt destinate unei varietăți de nevoi, sau, nevoilor tale. Configurarea aplicațiilor după nevoile afacerii tale este prioritatea echipei. Solicită un demo gratuit la office@ucms.ro sau la 0720534424.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.