Angajezi de acasă cu soluția de administrare personal True HR

243
Publicitate

Atunci când echipa ta este împărțită între lucrul de acasă și cel de la birou, există soluții de administrare personal care îți țin echipa închegată. Astfel, nu vei mai avea senzația că toate aspectele îți scapă de sub control. Descoperă cum poți beneficia de noua tehnologie și vei constata că procesele de HR sunt ușor de implementat de oriunde.

Eficientizarea proceselor de la birou se poate realiza și de acasă

Publicitate

Fie că vorbim de gestionarea dosarelor angajaților, generare fluturași sau plata impozitelor, toate aceste procese se pot implementa cu o singură condiție: O conexiune bună la internet.

Mai mult decât atât, chiar și recrutarea, un proces complex, poate fi realizat din confortul de acasă. Cum poți recruta inteligent în această perioadă? Cu ajutorul softului de recrutare integrat în aplicația de administrare personal, specialistul HR poate alege cadidații potriviți rapid și eficient.

Softul de administrare personal te ajută să recrutezi mult mai rapid

Selecția bună a CV-urilor începe din aplicație, care se integrează automat cu baza de date eJobs și BestJobs. Mai apoi, identificarea talentelor este facilitată tot prin algoritmii softului de recrutare True HR. Acesta va scoate în evidență doar acei candidați care se pliază pe diverse criterii stabilite de specialistul HR. Astfel, vei știi că interviul va fi organizat doar cu acele persoane care îndeplinesc criteriile de selecție. De exemplu, un criteriu ar putea fi “x” ani experiență într-un anumit domeniu. Astfel, procesul de recrutare și selecție nu va mai fi consumator de timp și energie.

Cu soluția de administrare personal beneficiezi de securitate sporită pentru munca de acasă

Un management eficient nu înseamnă doar o bună funcționare a procesului de recrutare sau administrare a sarcinilor. În condiții de “work from home” angajații tăi trebuie să știe că datele lor sunt în siguranță.

True HR este un soft de administrare personal configurat pe nevoile angajaților tăi. Una dintre aspectele de avut în vedere implică și securitate bazei de date din organizație. Cu True HR, angajații beneficiază de securitate sporită pentru munca de acasă, iar aceștia se pot conecta de oriunde, fără griji.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.