Optimall SFA, de 17 ani pe piața din România

3

În anul 2003, AROBS Transilvania Software a dezvoltat o soluție nouă denumită Optimall SFA ( Sales Force Automation). Aceasta vine în ajutorul companiilor producătoare cât și de distribuție care realizează vânzarea Pre-Sales cât și Van-Sales cu ajutorul agenților de vânzări.

Această soluție te ajută să automatizezi întreg procesul de vânzări folosind o aplicație care va fi instalată pe o tabletă sau un telefon mobil cu sistem de operare Android în vederea preluării comenzilor la clienți.

Beneficiile acestei soluții sunt multiple. În primul rând deții controlul asupra agenților din teren deoarece știi mereu la ce client se află aceștia, optimizezi stocurile și îți duci business-ul la nivelul următor prin automatizarea tuturor proceselor pe care agenții tăi de vânzări le efectuează.

Agenții din teren vor avea acces la date cu privire la clienți, la comenzile și promoțiile precedente, informații despre produse, articole, stocuri etc. Aceștia vor transmite în timp real prin intermediul acestei aplicații comenzile efectuate, direct în sistemul de gestiune (ERP).

Soluția Optimall SFA poate fi personalizată în funcție de nevoile și dorințele companiei tale. Aceasta vine cu câteva module standard la care se mai pot adăuga module suplimentare precum: istoric vânzări, prioritate și colorare articole, catalog produse, targete, localizare agenți și multe altele.

Pe lângă această soluție, echipa Optimall a dezvoltat și o soluție de tip WMS care este destinată exclusiv automatizării proceselor de muncă din depozit. Folosind un cititor de coduri de bare, vei avea posibilitatea de a scana fiecare produs sau lot de produse în vederea realizării recepției, ieșirii de marfă inventarierii, transferului între gestiuni și multe alte procese.

Fie că îți dorești o soluție de automatizare a vânzării, fie că e vorba de automatizarea fluxurilor de muncă din depozit, echipa Optimall by AROBS îți va oferi consultanța de care ai nevoie. Scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi te vom contacta în mai puțin de 24 de ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.