Aparatele de aer conditionat inverter de la Midea

236

Instalațiile de aer condiționat  conventionale pot fi o alegere ineficienta pentru mulți locuitori din locații tropicale, insa aceste aspecte nu le veți auzi de la vânzătorul de aer condiționat sau în anunțurile de promovare pentru ei.

Unitățile invertoare sunt extrem de promovate, costă mult mai mult decât unitățile convenționale, dar se presupune că economisesc suficienți bani pentru a plăti cu ușurință costurile suplimentare în maimulte luni. Există o serie de probleme cu această vedere roșie a aparatelor de climatizare invertoare.

Inverterul Midea. Eficientă din punct de vedere energetic, dar predispusă la reparații costisitoare.

Un aparat de aer conditionat inverter Midea MSR utilizează tehnologii avansate care implică mai multe electronice, presiuni mai mari ale agentului frigorific, tensiuni mai mari și complexitate. O unitate convențională de aer condiționat funcționează destul de mult ca un frigider. Când este nevoie de răcire, compresorul simplu de curent alternativ funcționează până când încăperea se răcește și apoi se oprește, reciclând după cum este necesar pentru a răci camera. Nu este neobișnuit ca unitățile convenționale să ruleze un deceniu sau mai mult, cu o curățare de rutină. Curentul alternativ este ceea ce obțineți de la prizele de perete.

Instalațiile de aer condiționat utilizează compresoare care funcționează pe curent continuu. Compresoarele DC nu circulă și nu pornesc, fiind capabile să încetinească, deoarece încăperea este răcoroasă și se accelerează dacă este nevoie de mai mult răcire. Compresoarele convenționale folosesc energie electrică suplimentară atunci când pornesc sau deconectează, unitățile de tip inverter nu o fac. O unitate conventionala supradimensionata este cea mai proasta alegere, deoarece trebuie sa circule in mod frecvent. O unitate convențională subdimensionată poate funcționa mai mult și poate fi mai eficientă decât o unitate de tip inverter. Unitățile inverterului folosesc energie electrică suplimentară pentru a transforma sursa de alimentare de la AC la DC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.