Avantajele unui localizator GPS auto pentru flote

167
Publicitate

Exista o serie de motive diferite pentru a cumpara un localizator GPS auto pentru flote. Multi manageri de flote doresc sa economiseasca bani, sa imbunatateasca eficienta si, in cele din urma, sa se asigure ca o afacere functioneaza intr-un mod mult mai eficient.

Publicitate

Cele mai importante beneficii ale instalarii unui localizator GPS auto pentru flote

Reduceti atat costurile salariale, cat si cele cu combustibilul

Fara indoiala, salariile si combustibilul sunt cele mai mari doua cheltuieli pe care le poate suporta orice flota de vehicule, ceea ce inseamna ca este imperativ sa mentinem aceste costuri cat mai mici posibile.

Cu pretul combustibilului la cel mai mare nivel din istorie, se pune accent pe obtinerea unei economii de combustibil pentru fiecare vehicul al flotei.

Un dispozitiv de urmarire ii va permite managerului de flota sa monitorizeze activitatile care contribuie la o factura mai mare de combustibil, activitati precum parcurgerea rutelor mai lungi, accelerarea si lasarea motorului la ralanti atunci cand vehiculul stationeaza.

Cand vine vorba de salarii, sistemele de urmarire pot proteja afacerea impotriva oricaror revendicari necinstite facute de angajati, cum ar fi timpul petrecut cu conducerea si numarul de kilometri parcursi.

Aproape fiecare sofer si-a jucat la un moment dat fisele de kilometraj, dar cu un dispozitiv de monitorizare gps masina informatiile sunt la manager inainte ca soferul sa-si completeze formularele! De fapt, nu este nevoie ca soferul sa completeze nici macar formulare, deoarece kilometrajul este deja calculat automat si foarte precis.

Urmarirea locatiei in timp real

A fi capabil sa cartografiezi locatiile flotei inseamna ca vei sti intotdeauna care dintre vehicule sunt cele mai aproape fata de locatia unui client sau care dintre vehicule stationeaza.

Securitate sporita

Vehiculele si echipamentele sunt probabil cele mai valoroase active pe care le detine o flota, iar prin urmare sunt adesea tinta hotilor.

Desigur, majoritatea vehiculelor sunt asigurate impotriva furtului, dar cum ramane cu veniturile pierdute atunci cand afacerea nu poate functiona la capacitate maxima?

Un sistem de urmarire flota prin GPS va permite oricarui vehicul furat sa fie urmarit in timp real, prin urmare, va asigura ca acesta este returnat in cel mai scurt timp.

Servicii mai bune pentru clienti

Multe flote se bazeaza pe un raspuns rapid pentru a se asigura ca toti clientii sunt multumiti de serviciile pe care le primesc.

Un sistem de urmarire aduce beneficii unei flote, deoarece clientii pot afla rapid locatia transportului, daca exista intarzieri din cauza traficului sau a altor circumstante externe.

Monitorizarea soferilor

Un sistem de urmarire prin GPS va oferi managerului informatii despre orice conducere nesigura, care poate discuta ulterior problema cu soferul implicat.

Acest lucru aduce beneficii ambelor parti, deoarece conducerea mai sigura poate ajuta la mentinerea costurilor de asigurare la un nivel scazut, iar membrii personalului nu vor trebui mustrati pentru obiceiurile lor de conducere in mod continuu.

Cresterea productivitatii

Productivitatea unei flote poate creste considerabil atunci cand acest sistem de monitorizare flota prin GPS este instalat pe vehiculele unei flote.

De asemenea, un localizator GPS auto va scadea timpul pe care soferul trebuie sa-l petreaca in pauze, ceea ce necesita oprirea conducerii, ceea ce inseamna ca poate ajunge la locatii mult mai rapid.

Pentru mai multe detalii despre sistemele de monitorizare GPS, intrati in legatura acum cu un consultant CargoTrack.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.