Beneficiile aduse de POS -urile mobile în industria retail

80

Metoda de plată contactless capătă tot mai multă notorietate, iar industria retail este foarte receptivă la nevoile și cererile clienților săi, drept dovadă interesul manifestat în direcția digitalizării plăților prin achiziționarea unui mPOS.

MonePOS by AROBS este o soluție de plată integrată unui mPOS, cu scopul de a ajuta afacerile mic și medii să intre în lumea plăților digitale.

mPOS – următorul pas în retail

În conformitate cu studiul postpandemic făcut de Capterra pe tema “Ce spun retailerii despre beneficiile unui mPOS?” (What Retailers Are Saying About the Benefits of mPOS) majoritatea respondenților a manifestat interes pentru noile sisteme de plată mPOS.

Comercianții care dețin deja un POS tradițional se gândesc să își achiziționeze un mPOS din mai multe motive, iar printre acestea se numără:

  • Rentabilitate – atât prețul de achiziționare, cât și taxele aferente sunt mai scăzute când vorbim despre un mPOS
  • Accesibilitate la date – datele colectate de la clienți sunt foarte valoroase pentru orice business, iar mPOS-ul le stochează în memorie, salvând astfel timp și cu gestiunea datelor
  • Crește vânzările – asigurând accesul la toate metodele de plată, nu refuzi niciun client
  • Sporește eficiența – încasările digitale sunt mai rapide decât cele cash, așadar, un mPOS poate diminua semnificativ cozile de clienți

Plățile digitale devin indispensabile în comportamentul consumatorului de astăzi. Pandemia a avut un impact major asupra adoptării plăților fără contact. Plățile digitale oferă confort și flexibilitate – clientul nu este nevoit să își limiteze cumpărăturile la suma de bani cash pe care o are la el.

Noutatea adusă de MonePOS by AROBS stă în livrarea bonului în format digital. După efectuarea cu succes a plății, pe ecranul mPOS apare un cod QR prin care bonul electronic poate fi accesat, studiat și chiar descărcat. Funcționalitatea paperless te scutește de costurile rolelor de hârtie și de grija constantă de a avea suficiente role.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.