Cauți un cabinet de psihoterapie București? Află aici de Daniel Ivan și de serviciile lui

97
Publicitate

Știm cu toții că unele momente ale vieții ne copleșesc și uneori nu mai reușim să vedem lumina de capătul tunelului. Suntem agitați, nu știm încotro să ne îndreptăm sau cum ar trebui să se desfășoare viața de acum înainte și ce să facem. Este bine totuși să începem pas cu pas și să luăm o gură mare de aer. Vom vedea că aceste momente sunt de fapt niște emoții care doar vin și pleacă. Este important să stăm cu ele, să le onorăm, iar după să le lăsăm să treacă, așa ca niște musafiri.

Publicitate

Dacă totuși nu reușim singuri, este bine să apelăm la un cabinet psihoterapie Bucuresti. Daniel Ivan este un specialist cu experiență ce te poate ajuta cu sfaturi și recomandări profesioniste. Consilierea alături de el aduce doar beneficii pentru cei aflați în nevoie. Vei putea să te deschizi în fața lui, să îi povestești ce anume te deranjează și ce anume dorești să realizezi în cadrul ședințelor.

Mersul la psihoterapie e normal

Deși suntem constrânși și în zilele noastre când se aduce vorba de terapie, lumea te consideră nebun, discuțiile cu un psihoterapeut sunt foarte benefice. Atunci când avem o problemă mai delicată și ne este greu să vorbim cu cineva sau de multe ori nu avem cu cine vorbi, putem apela la ajutorul unui specialist. Acesta ne ascultă, ne face să trecem prin acea emoție și ne dă șansa să vedem viața cu alți ochi. De multe ori ne concentrăm pe acel mic rău care se află în preajma noastră, uitând de celelalte lucruri bune care se întâmplă în același timp. Nu trebuie să disperi însă, fiecare dintre noi se confruntă cu asta la un moment dat, deci este normal să-ți simți sentimentele poate mai mult decât de obicei.

Un psihoterapeut te poate ajuta să identifici cauza, să vezi cum te simți când vorbești despre aceasta și să-ți găsești propria tărie interioară. Cu toții o avem, doar că uneori uităm că o avem, nu suntem conștienți de aceasta. Ea există și noi trebuie să fim acolo pentru propria persoană pentru a o găsi și pentru a ne-o asuma. Cu ajutorul lui Daniel Ivan vei reuși să ieși din acel loc întunecat al minții tale, asta în timp, pas cu pas. Răbdarea și iertarea de sine sunt două virtuți pe care noi, ca oameni, nu prea suntem învățați să le punem în practică, dar iată că, având ajutor la îndemână, putem să începem să le practicăm pe acestea două și să fim o variantă mai îmbunătățită a noastră.

Daniel Ivan, ajutor specializat chiar și online

Dacă nu ești din București sau din împrejur, poți oricând să soliciți o ședință de terapie online. Poți face terapie prin intermediul online-ului, mai ales dacă ești o fire timidă, o fire mai retrasă și nu obișnuiești să te deschizi dintr-o dată în fața unui psihoterapeut. Poți accesa site-ul oficial danielivan.ro pentru a afla mai multe detalii.

 

Date de contact:

0761 600 020

contact@danielivan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.