Ce accesorii alegi pentru a spori confortul din locuință?

241
Publicitate

Valeţi – vedete în dormitoare bine organizate

Dormitorul este una dintre încăperile ce trebuie a fie bine organizate, să aibă aspect aerisit şi să asigure un ambient optim pentru odihnă şi relaxare. Totodată trebuie să fie şi corect organizat. Cu siguranță, îţi doreşti să găsești rapid hainele pe care le vei purta la serviciu, dar şi pe cele utilizate pentru antrenament. Vrei să ai la îndemâna ţinuta comodă de casă şi lenjeriile pentru pat. Pentru a câştiga spaţiu şi a păstra estetică deosebită poți opta pentru valeti. Aceste accesorii te vor ajuta să îţi organizezi hainele şi  să păstrezi în stare impecabilă cămășile. Valeţii existenţi în magazinele de specialitate au design minimalist, însă vin cu opţiuni numeroase pentru organizarea hainelor. Sunt disponibili în variante moderne, îmbogăţiţi cu finisaje metalice sau au aspect clasic, fiind confecţionaţi din lemn masiv. Mai important este faptul că nu ocupă loc şi nu aglomerează încăperea.

Publicitate

Suporturi prosoape – soluţii eficiente în baie şi bucătărie

Prosoapele sunt accesorii textile indispensabile, însă în locuinţele cu suprafeţe mici, montarea de suporturi poate fi o adevărată provocare. Din fericire există o varietate mare de tipuri, ce pot fi integrate pe cu succes îmbogăţind încăperea estetic şi funcţional. Există suporturi prosoape cu un braţ, potrivite pentru locuinţele cu un număr mic de rezidenţi, dar şi variante cu două, trei sau mai multe braţe, ce permit organizarea eficientă a textilelor. Pot fi selectate suporturi cu finisaje metalice pentru încăperi cu aspect modern, variante cu finisaje satinate pentru locuinţe amenajate în stil clasic şi suporturi ce îmbină materialele din lemn cu cele metalice creând în jurul lor un design industrial autentic

Cuiere suspendate – ideale pentru holuri mici

Depozitarea hainelor de zi cu zi poate fi o adevărată provocare, atât pentru rezidenţii cu holuri mari ce aleg să integreze dressinguri şi garderobe voluminoase, cât şi pentru locatarii apartamentelor mici, ce se confruntă cu deficit de spațiu. În ambele variante, problemele se poate rezolva prin integrarea de cuiere suspendate. Aceste accesorii au design minimalist, flexibilitate ridicată şi pot fi soluţii optime pentru păstrarea şi depozitarea eficientă a hainelor, paltoanelor sau a fularelor groase. Tot aici se pot păstra şi accesoriile pentru ploaie: umbrele pelerine, şepci şi pălării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.