Ce este o casa funerara? Pentru ce sunt acestea?

86

Ce este o casa funerara? Pentru ce sunt acestea?Termenul de casa funerara este adesea confundat cu un mortuar. Din acest motiv, in acest articol veti afla ce este o casa funerara, pentru ce sunt, ce servicii ofera etc.

Ce este o casa funerara? Definitie

O definitie exacta a casei funerare ar fi: “Acea companie care este responsabila pentru oferirea de servicii funerare, cum ar fi inmormantariincinerari sau servicii funerare in general”.”

Adica firma este cea care se ocupa de toate procedurile funerare, un alt lucru va fi o casa funerara care este cladirea in care se face lumanarea defunctului. Cei doi termeni sunt adesea confuzi, deoarece se crede ca fiecare casa funerara are propriul mortuar si este falsa.

In aceeasi casa funerara pot functiona mai multe case funerare. Din acest motiv, in cazul decesului unui membru al familiei, este recomandabil sa mergeti la o asigurare de deces sau la o casa funerara deasupra unei case funerare.

Daca mergeti la acesta din urma, va pot oferi si informatii.

Care sunt serviciile tipice oferite de o casa funerara

O casa funerara este responsabila pentru furnizarea unei serii de servicii pentru a consilia, ingriji si ajuta familiile celor decedati. Printre principalele servicii oferite de o casa funerara se numara:

  • Ca regula generala, compania funerara va fi responsabila pentru confirmarea faptului ca documentele necesare in acest tip de procedura sunt completate si livrate corect. In plus, casa funerara se va ocupa de alte detalii, cum ar fi incheierea de acorduri cu cimitirele si mass-media.
  • Asigurati-va ca, in timpul actului de voalare, o familie si prieteni decedati au intotdeauna toate nevoile de baza acoperite, astfel incat sa nu fie nevoiti sa va faceti griji cu privire la nimic.
  • Au controlat in orice moment procesul si coordoneaza toate acestea cu biserica, casa funerarasau crematoriul, precum si cu diferitii participanti care participa la ultimul ramas bun al defunctului.
  • Casa funerara are printre atributiile sale si trimiterea sau primirea ramasitelor defunctului pana in cazul in care defunctul doreste sa fie ingropat sau incinerat intr-un alt loc (national sau international). In cadrul acestor sarcini externe va fi, de asemenea, pregatirea corpului care urmeaza sa fie plasat intr-un sicriusi fixat.
  • Cand decedatul este dus la casa funerara, el este uneori imbalsamat pentru a intarzia descompunerea. Adica, casa funerara va fi responsabila de efectuarea serviciilor de inbalsamare a corpului.
  • Casa funerara pune de obicei deoparte una sau mai multe zone ale facilitatilor sale pentru ca familiile sa se adune in timpul vizitei. Multe case funerare ofera, de asemenea, servicii de previziune pentru cei care doresc sa-si pregateasca propriile servicii funerare in timpul vietii.
  • Cauti casa funerara ieftina? Vezi aici: funerare Dolj!

Ce lucreaza oamenii intr-o casa funerara

Angajatii companiilor funerare sunt cunoscuti sub numele de personal funerar. In cadrul acestui personal, s-ar putea face o distinctie intre cei care sunt dedicati propriilor servicii funerare si cei care sunt dedicati altor servicii complementare, cum ar fi serviciile administrative sau de marketing.

Ce spun cercetatorii despre modul in care oamenii percep moartea?

Teoria fundamentala a atribuirii se refera pur si simplu la procesul de atribuire a cauzelor lucrurilor care se intampla. Stilul de atribuire se refera la un mod caracteristic prin care un individ poate tinde sa faca atributii pentru evenimente rele sau pentru evenimente bune. Oricat de inexacte ar fi atributiile noastre, ele devin parti importante ale viziunii noastre despre lume si pot avea efecte semnificative asupra bunastarii noastre emotionale. Ele ne pot face, de asemenea, sa ne vedem pe ceilalti oameni si pe noi insine ca neschimbatori si neschimbabili, ceea ce ne face sa fim inflexibili in relatiile noastre (Mineka, 2000). Dupa cum s-a discutat in teoria atribuirii fundamentale, victimele leucemiei vor fi privite ca fiind mai greu de acceptat decat victimele SIDA.

Una dintre cele mai uimitoare trasaturi ale fiintelor umane este ca pot explica orice. Pentru a ne ajuta sa explicam comportamentul nostru sau al altora si sa facem posibil sa prezicem ce vom face altii sau noi in viitor, folosim atributii ocazionale. Aceasta poate include atribuirea cauzelor unor evenimente externe, cum ar fi recompense sau pedepse. De exemplu, „acea persoana sufera de SIDA pentru ca a ales sa duca un stil de viata riscant”, sustinand ca ceva din afara a motivat evenimentul. „Acea persoana este imorala, asa ca merita sa sufere”. Mesajul „esti un anumit tip de persoana” este mai important decat specificarea „de ce”.

Aceasta implica faptul ca legatura directa a atributiilor specifice abilitatilor cu sistemul de sine este mai importanta decat partinirea pe care se face legatura. Declaratiile de atribuire nu trebuie sa implice intentie persuasiva, ci pot fi, in schimb, simple declaratii de fapt. Intr-adevar, infatisarea lor ca declaratii de adevar poate fi considerata ca fiind cel mai eficient avantaj al lor. Acest lucru nu numai ca le permite sa aiba un impact asupra conceptului de sine al unei persoane, dar le poate, de asemenea, sa le permita sa scape de apararile pe care o persoana le foloseste in mod obisnuit impotriva incercarilor de persuasiune care sunt recunoscute drept persuasiune si, prin urmare, mai putin susceptibile de a starni rezistenta, contracarare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.