Cele mai populare 5 aparate de masura din oferta Ronexprim

270

Profesionistii din domeniile tehnice utilizeaza zilnic aparate de masura, care ii ajuta sa analizeze diversi parametri precum curentul electric, dar si alte fenomene fizice pe care le intalnesc prin natura meseriei lor. In Romania, cei mai multi specialisti isi procura instrumentele de la Ronexprim. Compania, fondata in 1991, este lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente de laborator si echipamente de cantarire electronica.

Iata in continuare care sunt cele mai populare produse din oferta companiei:

1. Camere de termoviziune. Aceste aparate de masura sunt folosite pentru a masura oscilatiile si diferentele de temperatura dintre diverse materiale si componente, pentru a preveni sau depista o potentiala problema de functionare. Ronexprim iti pune la dispozitie o gama larga de camere de termoviziune pentru aplicatii industriale sau pentru mentenanta predictiva in constructii. In plus, compania iti sta la dispozitie pentru consiliere din punct de vedere tehnic si pentru a-ti oferi tot sprijinul necesar montarii si punerii in functiune a echipamentelor.

2. Multimetre digitale. Datorita versatilitatii lor, acestea sunt unele dintre cele mai folosite aparate de masura, fiind compatibile cu un numar foarte mare de aplicatii. Multimetrele digitale permit specialistilor sa masoare tensiunea alternativa sau continua (exprimata in volti), intensitatea curentului alternativ sau continuu (exprimata in amperi) si rezistenta electrica (exprimata in ohmi). De asemenea, modelele mai performante permit chiar si verificarea functionalitatii diodelor semiconductoare si a tranzistoarelor bipolare.

3. Megohmetre. Megohmetrele sunt aparate de masura indispensabile specialistilor care doresc sa testeze rezistenta de izolatie. Folosind aceste dispozitive, poate fi verificata integritatea unei izolatii, pentru a depisa eventuale erori de conectare, dar si pentru a vedea daca exista instalatii sau cabluri deteriorate. Masuratorile realizate cu ajutorul megohmetrelor pot preveni deteriorarea intregului sistem si formarea arcurilor electrice.

4. Osciloscoape. Osciloscoapele sunt aparate de masura care permit masurarea semnalelor de tensiune electrica avand frecventa constanta, dar si masurarea concomitenta a mai multor semnale de tensiune care evolueaza. Dispozitiv extrem de versatil, osciloscopul are un spectru larg de functii, cum ar fi: afisarea, tiparirea si salvarea rezultatelor in format electronic, analiza si interpretarea semnalelor, memorarea datelor, dar si numeroase modalitati de reglare si modelare.

5. Clesti de curent. Clestii de curent sunt utilizati pentru a testa firele compacte si inguste, conductorii mari, dar si panourile greu accesibile. Deoarece modelele disponibile in oferta Ronexprim realizeaza masuratori silentioase si de mare acuratete, aceste aparate de masura reprezinta cea mai potrivita alegere in cazul in care este necesara o utilizare intensa.

Pe langa aparatele de masura descrise mai sus, Ronexprim mai comercializeaza si altele, printre care: automatizari IR, analizoare de baterii, echipamente de proces, de mediu & HVAC, de metrologie, telemetre laser, nivele laser si testere pentru aparatura medicala, aliniere si vibratii. Toate acestea provin de la producatori renumiti la nivel international, printre care Fluke, Keysight si Sonel. Totodata, Ronexprim este angajata si in formarea si dezvoltarea profesionistilor romani din domeniile tehnice, prin training-urile, seminariile si alte programe pe care le ofera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.